- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Jest gol dla Polski strzela Damian Szymański 3:1. Koniec meczu: przegrywamy z Czechami 3:1. Druga połowa lepsza po wejściu Karola Świderskiego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ja dotrwałem do rozpoczęcia drugiej połówki. Obudziłem się po północy, sprawdziłem wynik i ilość GB. Czyli w radiu słusznie przewidywali. Historia została powtórzona, nie wygraliśmy z Czechami u nich.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ja dotrwałem do końca meczu. Najgorsza była pierwsza połowa a druga była już lepsza po wejściu Karola Świderskiego i zmiany formacji na 4-4-2 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ja tam mam za słabe nerwy na śledzenie gry naszej reprezentacji...szkoda telewizora jakbym w przypływie emocji inwektywami ( czy czym innym) rzucał...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Gwiazdorzenie celebrytom wychodzi lepiej poza murawą , bo za psie pieniądze na boisku szkoda dać się skopać. Gdyby trener pozbierał najlepszych graczy z wiejskich LZS-ów, to by z pepikami zagrali znacznie lepiej. W PRL-u było na co patrzeć😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Powiem tylko tyle zmieniają trenerów, a może powinni zmienić zawodników. Nawet najznakomitszy trener nie pomoże jak "piłkarze" są do .... (dopowiedzcie sobie sami). Nie oglądam kopanej i dobrze mi z tym, ogólnie to na tą całą piłkę mam WJ 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 ja ogólnie nie oglądam piłki nożnej. A o naszej reprezentacji to też tylko najczęściej słyszę, że po raz kolejny dali ciała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub no nie wiem , czy piłkarze w reprezentacji grają " za psie pieniądze "
A podsumowując to nie grają znane nazwiska ,
( co było widać w przegranym meczu na boisku z Czechami) tylko piłkarze w obecnej najlepszej dyspozycji .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@jan1 , jak się przeprasza za premie, to pewnie tamte są psie pieniądze. Za reklamy płacą znacznie lepiej. A tak wogóle, to sport sponsorowany i dobrze zarządzany, powinien żegnać się ze sportowcami bez szans na karierę. Zmienia się natomiast trenerów i prezes czasami wyleci.