- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Pablo5 Jak to kierowniczka powiedziała - w tej firmie zmiany to jedyna pewna rzecz. Ja bym się nie obraziła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Kimiriko , w biurze jednego z moich licznych, "przemijających" kierowników wisiało od zawsze motto: "szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego"😀 Da się z tym żyć😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub tak zawsze może być gorzej. Miałam już szefa (u ajenta robiłam w punkcie) co mnie na koniec wyciął numer.
A ogólnie jak dziś padła ta informacja to aż się z ,, radości " jedna koleżanka popłakała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej jak tam wrażenia po pierwszym sezonie TLoU ? Według mnie spore zaskoczenie jeśli chodzi o tego typu produkcje, inaczej zrobiony ale to na bardzo duży plus, już czekam z niecierpliwością na drugi sezon.
PS.
Ponoć szykują niespodziankę - odcinek specjalny 👍 The Last of Us otrzyma dodatkowy odcinek. HBO zaprasza na specjalny materiał (ppe.pl)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Odpowiem dyplomatycznie - póki co podoba mi się bardzo - ale, zostały mi jeszcze 3 odcinki do obejrzenia =]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
A ja się pochwalę. Mam kolejny udany weekend.
W poprzednią sobotę byłam że znajomymi z byłej pracy w karczmie. Takie pyszności jadłam.
Wczoraj pojechałam do koleżanki co niedawno mama została. To było pierwsze spotkanie po porodzie. Słodką ma malutka. I taki dar zawiozłam.
Dziś zaś jadę do koleżanki. Połazimy po galerii ogólnie będzie na pewno fajnie. Zostaje u i niej na noc. A jeszcze w niedzielę do rodziców wpadnę na obiadem. Męża nie ma wraca we.wtorek korzystać trzeba😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiejnapisał(-a)Odpowiem dyplomatycznie - póki co podoba mi się bardzo - ale, zostały mi jeszcze 3 odcinki do obejrzenia =]
Już jest zapowiedź, odcinek specjalny TLoU 27 marca, godzina 19:00, HBO MAX 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72napisał(-a)
Już jest zapowiedź, odcinek specjalny TLoU 27 marca, godzina 19:00, HBO MAX 😊
Mała poprawka, a to w związku z godziną emisji, premiera będzie wcześniej gdyż o 18:00 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś