Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6635
  • 27236
  • 217

Pogaduchy 3.0

@Kimiriko 

Zrób test. Jeśli wyjdzie pozytywnie to nie ma żadnego sensu pchać się do lekarza. W ramach teleporady lekarz może przepisać Ci to, co może pomóc (np. wziewne sterydy). Zaopatrz się w pulsoksymetr (jeśli jeszcze nie masz) i zmów zdrowaśkę. Jeśli saturacja spadnie wyraźnie, wezwij pogotowie. Tyle możesz zrobić.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 519
  • 8048
  • 37

Pogaduchy 3.0

Szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i najbliższych @Kimiriko  🤗

Mi udało się odpocząć przez święta, nie przejadłam się (choć troszku zasłodziłam)... ale, żeby nie było za pięknie: nabawiłam się zapalenia gardła, bo za długo stałam w pewnym mieście na deszczu 😀

Swoją drogą, za każdym razem, gdy tam trafiam, to podziwiam dworzec. Kto zgadnie lub wie gdzie to? 😊

dworzec.jpg

dworzec 2.jpg

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13607
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Kinga  jak się nie mylę, to z Brochowa po pracy udawałem się (czasem i rzadko, bo zwykle w trasę powrotną było prowadzenie pociągu) do Wrocławia Gł. na powrót do domu i to mi przypomina te klimaty z pracy na kolei😀 

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

Pogaduchy 3.0

@j131 ja cudów od teleporady nie oczekuje. Jedne co to l4 od lekarza go nie mam siły z tymi ludźmi gadać. I to niezależnie jakie dziadostwo mnie złapało.  Pulsoksymetr mam. 

• 519
  • 8048
  • 37

Pogaduchy 3.0

@bronzubnapisał(-a)

@Kinga  jak się nie mylę, to z Brochowa po pracy udawałem się (czasem i rzadko, bo zwykle w trasę powrotną było prowadzenie pociągu) do Wrocławia Gł. na powrót do domu i to mi przypomina te klimaty z pracy na kolei😀 

Pamiętasz idealnie @bronzub - Wrocław 😊

PS: Mam dziś głos jak mutujący nastolatek 🙈

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6578
  • 16551
  • 89

Pogaduchy 3.0

@Kinga  co tam u ciebie mów mów 🤗 @Kimiriko szybko wracaj do zdrowia 🤗

• 519
  • 8048
  • 37

Pogaduchy 3.0

U mnie dziś mówienie niewskazane @Citi2017, bo zapalenie krtani daje się we znaki 🙈

A co u Ciebie? Szykujesz się już z rozkręcaniem forumowej imprezy na Sylwestra? 😄

• 6578
  • 16551
  • 89

Pogaduchy 3.0

@Kinga  Tak u ciebie w domu 😀 zrobimy sylwestra jak ta lala co ty na to i od razu głosik wróci 😁 szybko wracaj nam do zdrowia.😊 coś ostano zniknął @Rafał  to chyba trzeba by u @Wojciech  zrobić też jakąś imprezę  😃

Zespół Nasz Orange
  • 3101
  • 12373
  • 66

Pogaduchy 3.0

@Citi2017, jak Ci nie będą przeszkadzać kucyki i preria, to można zrobić. W tym roku planuję odwiedzić Dziki Zachód i poznawać historię schyłku kowbojów 🐎

@Kinga, w takim razie zdrówka w tym i od razu przyszłym roku 🤗

• 6578
  • 16551
  • 89

Pogaduchy 3.0

@Wojciech  to przerzedzimy na koniach😀 jak dawno nie jeździłem na koniu 😋