Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Zespół Nasz Orange
  • 1099
  • 9387
  • 54

Pogaduchy 3.0

Każdy "płacze" inaczej, mniej lub bardziej widowiskowo - ja w płaczu nie widzę nic nie-sportowego.

Zespół Nasz Orange
  • 287
  • 4357
  • 20

Pogaduchy 3.0

@Citi2017 napisał(-a)

@Bartłomiej  co @Michał  chodzi tak wcześnie spać 😁

Co prawda jeszcze nie spałem, ale żona pilnuje higieny życiowej i bije po łapkach za telefon w łóżku 🤣

@Bartłomiej napisał(-a)

Świat sportu zdominowany tylko chęcią zwycięstw to nie moja bajka. Jestem absolutnym zwolennikiem rywalizacji i szacunku w kierunku wygranego i tego co nie wygrał. Tym samym jestem absolutnym przeciwnikiem gonitwy tylko i wyłącznie za tytułami i lekceważeniem tego co najwspanialsze w turniejach - zabawą i szansą by się wykazać.

Oj @Bartłomiej  z takim podejściem trenerem Naszej Reprezentacji nie zostaniesz 😋

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Michał , za to @Bartłomiej ma zadatki na dobrego komentatora i kibica (inaczej). Przynajmniej ławy stadionów będą pełne😀

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8182
  • 81

Pogaduchy 3.0

@bronzub  odpiszę tutaj co tak siedzę cicho pod miotłą, bo przyznaje dopiero teraz o tym przeczytałem - mam nadzieję, że wybaczysz 😊. Zespół się natrudził i przygotował mi praktycznie wszystko czego potrzebowałem, a teraz siedzę głównie nad pewną galą ... 😉

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

...czyli, będzie się działo @Rafał 😀 Spoko, jestem ciekawy młodzieniaszku Twojego wieku...wyglądasz mi na Chrystusowe lata😊

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8182
  • 81

Pogaduchy 3.0

no prawie bingo 🙂 Jeden rok już więcej, więc to już młodzieniaszkiem nie do końca można mnie nazwać, ale dziękuje za miłe słowa!😀 Jak tam przygotowania do świąt? 😊

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Rafał , to wciąż młody jesteś, bo w PRL-u starsi "młodzieniaszkowie" kierowali młodzieżówką (przybudówka partii)😀 Nastrój świąteczny u nas już się udziela, a parę chwil temu fachowiec wymienił mi baterię do laptopa HP. Jeden kłopot z głowy, byleby inne się nie przyplątały, bo zdrówko japońskie😊 Nie mam siły na "kopcowanie" śniegu do słoików, a szkoda, bo także odwilż nie pozwala "dorobić" do emerytury😀

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@Rafałnapisał(-a)

@bronzub  odpiszę tutaj co tak siedzę cicho pod miotłą, bo przyznaje dopiero teraz o tym przeczytałem - mam nadzieję, że wybaczysz 😊. Zespół się natrudził i przygotował mi praktycznie wszystko czego potrzebowałem, a teraz siedzę głównie nad pewną galą ... 😉

Słowa "pewna gala" przykuły mą uwagę, nasuwa się jedno skojarzenie...(forumowa noworoczna).

Zespół Nasz Orange
  • 1099
  • 9387
  • 54

Pogaduchy 3.0

Wszystko ma swój czas,
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
czas sadzenia i czas wyrywania tego, co zasadzono

już niebawem Szczęśliwa kobieta

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Bartłomiej , a ja jestem ciekawy, czy macie zgodę od leśników na "wyrywanie", bo raczej tam się chodzi z piłą, siekierą lub łopatą😂