Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Michał  ceremonię poszukaj w necie. Warto😀

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6579
  • 16576
  • 89

Pogaduchy 3.0

@Michał   Dzień dobry Panie Michale jak tam 🤗

Zespół Nasz Orange
  • 1099
  • 9387
  • 54

Pogaduchy 3.0

Odpowiem za Michała - choć o zgodę nie pytałem - pewnie śpi już Szczęśliwa kobieta

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6579
  • 16576
  • 89

Pogaduchy 3.0

@Bartłomiej  co @Michał  chodzi tak wcześnie spać 😁

Zespół Nasz Orange
  • 1099
  • 9387
  • 54

Pogaduchy 3.0

Szczerze, to odpowiedziałem sugerując się moimi poczynaniami w tą godzinę - ja bym na Jego miejscu poszedł spać o tej porze Szczęśliwa kobieta

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Bartłomiej , zanim pójdziesz spać, naciesz się tym widoczkiem😊Katar 2022.JPG

Zespół Nasz Orange
  • 1099
  • 9387
  • 54

Pogaduchy 3.0

Widok cieszy pewnie każdego, ucieszona familia - piękna sprawa. Co do okoliczności to nie byłem za Argentyną, liczyłem na zwycięstwo Francji. Koniec końców, to jestem wielce rad, że nasz Szymon M - wygrał klasą i profesjonalizmem te mistrzostwa. Skor! Szczęśliwa kobieta

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Bartłomiej , tym bardziej jesteśmy dumni z arbitrów, bo to największe pretensje mają Francuzi, a powinni się cieszyć, a nie odpychać się wzajemnie po ich golu. Klasa kontra jej brak, to zmora nie tylko w sporcie. Ten z kolei, powinien łączyć przegranego z wygranym. Taki jest urok rywalizacji sportowej😊 

Zespół Nasz Orange
  • 1099
  • 9387
  • 54

Pogaduchy 3.0

Świat sportu zdominowany tylko chęcią zwycięstw to nie moja bajka. Jestem absolutnym zwolennikiem rywalizacji i szacunku w kierunku wygranego i tego co nie wygrał. Tym samym jestem absolutnym przeciwnikiem gonitwy tylko i wyłącznie za tytułami i lekceważeniem tego co najwspanialsze w turniejach - zabawą i szansą by się wykazać.

• 1688
  • 13616
  • 2

Pogaduchy 3.0

@Bartłomiej , umiejętność cieszenia się z rywalizacji, nawet nie będąc w czołówce, to zbyt trudne zadanie dla niektórych. Jak przegrany płacze, bo go ktoś pokonał, to obraz dla mnie nie akceptowalny w sporcie. Trzeba umieć przegrywać z klasą😊 Charakter sprawdza się, równając do najlepszych😊