- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 chyba tak 😊 choć ostatnimi czasy chodzę spać i wstaję jak mój kanarek 🐥🎶 to dziś stęskniona wpadłam zobaczyć, co u Was 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Zmiany, zmiany, zmiany..Wiesz, @Kinga opuściła Zespół, ale zmiana ją uskrzydla ( z relacji zainteresowanej)
🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
A no jak już o uskrzydlaniu piszemy, to leci szybko - już tydzień minął od zmian. I... jesteśmy coraz bliżej okrągłej seteczki w tysiącach użytkowników, jej 😀 ta nasza Społeczność rośnie i rośnie szybciej i bardziej niż ciasto🍰 drożdżowe 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
samych sukcesów a jak zdrowie opowiedz co teraz masz za zadania nowe 🤗i wpadaj częściej do nas co nie dziewczyny i chłopaki 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dziękuję @Citi2017 😊 również dużo zdrówka życzę! Na pewno będę wpadać częściej - tylko przestawię się w pełni na nowy, poranny rytm. Co do zadań to dużo by pisać, ale cieszę się z nowych wyzwań. Nowy zespół też jest fajny, więc jestem zadowolona. A z naszą załogą NO mam kontakt więc jeszcze nie dałam im i sobie zatęsknić 🙈 A co u Ciebie? 😊
BTW. Nie pisałam wcześniej z komórki więc nie wiem, czy to coś u mnie czy ogółem - czy Wy też tak macie, że jak wstawicie emotikone, to nie możecie jej później zmazać? Na kompie nie miałam tak nigdy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Kinga napisał(-a)
TW. Nie pisałam wcześniej z komórki więc nie wiem, czy to coś u mnie czy ogółem - czy Wy też tak macie, że jak wstawicie emotikone, to nie możecie jej później zmazać? Na kompie nie miałam tak nigdy.
Wygląda na to że też mam. Trzeba się przyjrzeć dogłębniej.
https://www.money.pl/gospodarka/program-moneypl-2810-gosc-jacek-kunicki-6827830137993345v.html - mogę chyba polecić wywiad z Jackiem Kunickim, członkiem zarządu ds. finansów Orange Polska. Nie jest nowy, a kolega z pracy podrzucił. Początkowo może zaskoczyć rozmowa, gdyż nie jest taka, jak się ogląda wywiady polityczne. Taka bardziej stonowana. Poruszane kwestie mają charakter makro, ale kilka ciekawych rzeczy można wyhaczyć. W sam raz na chwilę podczas konsumowania rogala świętomarcińskiego 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wojciech , do rogali ciut za wcześnie. Ja dzisiaj będę chrupał placki ziemniaczane😀