Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@bronzub w sieci krążą plotki, że wczorajsze problemy były spowodowane cyberstakkem że strony Rosji. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19631
  • 56861
  • 774

Pogaduchy 2.0

Czy macie problem z internetem i dostępem do usług bankowych? Podobno od dwóch godzin jest poważna awaria.

Zespół Nasz Orange
  • 1089
  • 9257
  • 54

Pogaduchy 2.0

Nie wiem czym podparty jest ten artykuł, ale zdaje się, że problem "podobno" nie ma jednak miejsca.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19631
  • 56861
  • 774

Pogaduchy 2.0

@Bartłomiej dla mnie też wygląda, że to fałszywa informacja, bo u mnie internet jak i konta bankowe działają bez problemów. 

Zespół Nasz Orange
  • 1089
  • 9257
  • 54

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur zdejmij linka z postu zatem, oki? nie ma co rozpowiadać fejków dalej.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29507
  • 271

Pogaduchy 2.0

U mnie też wczoraj ani dziś nie było problemów z usługami telekomunikacyjnymi i bankowymi, poza wczorajszymi problemami z Blikiem między godz. 12 a 17 (ale o tym info było w apce bankowej).

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2431
  • 4115
  • 56

Pogaduchy 2.0

mBank na pewno jakieś problemy miał 2h temu, bo nie przechodziły płatności kartą.

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Ja wczoraj od tych problemach z różnymi bankami czy internetem od kilku osób. Nie jakaś wielka składa ale się pojawiało. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1650
  • 13380
  • 2

Pogaduchy 2.0

@Anonim , u siebie zlokalizowałem problem. Nie po stronie laptopa, bo odpalanie zaczynam od przeglądu systemowego i antywirusowego. Po pozytywnej weryfikacji, chciałem dla wygody, bo nie lubię nawigować smartfonem, pobrać webowego Telegrama. Po odinstalowaniu, problem zniknął na obu przeglądarkach. Niektóre serwery bronią się u mnie także przed VPN od Nortona, zaś jeden serwis muszę odpalać bez trybu izolacji, bo oba są amerykanskie...taki urok ziomala, jak w wojsku.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1650
  • 13380
  • 2

Pogaduchy 2.0

Chłopaki, jutro nie świętujemy! Główki pełne pomysłów?😀