- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub w sieci krążą plotki, że wczorajsze problemy były spowodowane cyberstakkem że strony Rosji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Czy macie problem z internetem i dostępem do usług bankowych? Podobno od dwóch godzin jest poważna awaria.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie wiem czym podparty jest ten artykuł, ale zdaje się, że problem "podobno" nie ma jednak miejsca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Bartłomiej dla mnie też wygląda, że to fałszywa informacja, bo u mnie internet jak i konta bankowe działają bez problemów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur zdejmij linka z postu zatem, oki? nie ma co rozpowiadać fejków dalej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
U mnie też wczoraj ani dziś nie było problemów z usługami telekomunikacyjnymi i bankowymi, poza wczorajszymi problemami z Blikiem między godz. 12 a 17 (ale o tym info było w apce bankowej).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
mBank na pewno jakieś problemy miał 2h temu, bo nie przechodziły płatności kartą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ja wczoraj od tych problemach z różnymi bankami czy internetem od kilku osób. Nie jakaś wielka składa ale się pojawiało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim , u siebie zlokalizowałem problem. Nie po stronie laptopa, bo odpalanie zaczynam od przeglądu systemowego i antywirusowego. Po pozytywnej weryfikacji, chciałem dla wygody, bo nie lubię nawigować smartfonem, pobrać webowego Telegrama. Po odinstalowaniu, problem zniknął na obu przeglądarkach. Niektóre serwery bronią się u mnie także przed VPN od Nortona, zaś jeden serwis muszę odpalać bez trybu izolacji, bo oba są amerykanskie...taki urok ziomala, jak w wojsku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Chłopaki, jutro nie świętujemy! Główki pełne pomysłów?😀