Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 245
  • 377
  • 1

Pogaduchy 2.0

Czyli już wszystko wiem. Inea, prace masz hmmm okolice warszawy albo centrum (tylko tam funkcjonuje inea jeśli nic się nie zminiło) Albo to sieć jakiegoś lokalnego operatora. Zazdro, ja w wawie nigdy nie byłem, mieszkam blisko łodzi, mówiąc blisko mam na myśli małe miasteczko oddalone 60km, a ja mieszkam jeszcze 5km od tego miasteczka. 

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2431
  • 4115
  • 56

Pogaduchy 2.0

Inea na razie tylko w Wielkopolsce świadczy usługi.

Dla firm są dedykowane oferty z łączem dzierżawionym, gdzie masz własne włókno dociągnięte do firmy, do którego nikt nie ma dostępu i masz dobre SLA, z gwarantowana prędkością, a nie DO.

• 245
  • 377
  • 1

Pogaduchy 2.0

No przecież! Wiedziałem, że coś mi się pomerdało, wielkopolska...warszawa.....

• 2431
  • 4115
  • 56

Pogaduchy 2.0

No tak, i to i to na W. To jak z kolorami u facetów, jaki seledynowy? To jakiś odcień zielonego 😅

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1005
  • 2454
  • 3

Pogaduchy 2.0

@Macrolo pudło 😛

południe polski woj śląskie 😛

ale takie dobroci mam tylko w pracy.

w domu też mam 10 ale 10Mb/s 😛

ale jest tego duży plus. niska prędkość łącza zniechęca do korzystania i powoduje wzrost relacji i więzi rodzinnych między mną a moją małżonką i córą 🙂

• 50
  • 271
  • 1

Pogaduchy 2.0

Nie ma to jak niespodzianki przed świętami. Bratu się auto popsuło(drążek kierowniczy) więc wydatek rzędu pewnie 3-4 stów. Do wymiany PCV doprowadzające wodę do spłuczki...tutaj pewnie tanio ale dalej.
Wszystko mi się na łeb wali. Iście fajne święta.

• 2431
  • 4115
  • 56

Pogaduchy 2.0

W Zielonce Błoński tanio zawieszenie robi, ale nie ma zapisów, od 7 otwierają, od 6:30 najlepiej na pierwszego w kolejce poczekać i robią od ręki zawieszenie w razsadnych pieniądzach, mają chyba 3 czy 4 stanowiska i szybko idzie dosyć, tak dla Warszawiaków i okolic informacja.. 😉

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19513
  • 56452
  • 767

Pogaduchy 2.0

Jestem już na NO ponad rok, ale chyba nigdy nie nauczę się, do którego działu ma być przypisany temat który zaczynam.

Dzięki @Wojciech za korektę 👍🤔🙃

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14152
  • 58191
  • 705

Pogaduchy 2.0

@chlopaki, aaby pociągnąć temat: buty mnie piją...na umór

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5486
  • 18290
  • 186

Pogaduchy 2.0

@agat13 a przypadkiem ich nie "zasuszyłeś" za bardzo?