- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ehhh @Piotrek , stare dzieje 😊 ale fakt. Motoryka kończyn sprawna 😋 Nawet drugie podejście do FabLabu udane...chmurka wykonana w ekspresowym tempie...tam czułem się jak dzieciak w fabryce czekolady 🤓
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Rafałnapisał(-a)Ha szydełkowanie szydełkowaniem, ale byś go widział @Piotrek jakie arcydzieło z pierza i lampy zrobił - człowiek wielu talentów. Właśnie przetrwała lampa @mabud73 😉 ?
A coz to za arcydzieło powstalo? Z pierza i lampy, brzmi conajmniej intrygujaco. Od razu mi się z Alladynem skojarzyło, ale chyba nie taka to lampa 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@mabud73 jesteś jedną z nie licznych osób, którym dobrze, tu gdzie są. Spora część uważa, że najlepiej ma ten drugi, tylko nie ja Dobrze by było, jak bym był na jego miejscu.
Jeżeli to tak brać, to rób, żebyś osiągnął to co ten drugi ma, a nie mu kłody pod nogi rzucał, bo ma lepiej.
Chyba się zagmatwałem
Mój kolega powtarza, że technicznym zawsze trudno jest się wysłowić. Ma z tyłu głowy, ale nie wie jak przekazać, żeby go dobrze zrozumieli
@ketrasaArtur , znasz takie powiedzenie? "Rób wszystko by być szczęśliwym, a to szczęście da się osobom w twoim otoczeniu". Jestem z zawodu monterem sieci energetycznych, w trakcie swojej życiowej batalii, "dokoptowałem" sobie całą masę dodatkowych uprawnień, od montera CO, poprzez certyfikaty montera WU, gazowe i inne cudeńka...egzaminy szły jak po maśle 😏 Fajnie jest "wiedzieć" 😉
@Rafał , "ino" żarówki się zostały. Właśnie je przerobiłem z BT na wifi i śmigają w Smart Home jak ta lala 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Widze ze niezlych miglanców mozna tutaj spotkac. Dobrze wiedziec jak rozne fachy ludzie mają w rekach.
@ketrasaArtur nie zebym narzekal na to co jest, ale majac dzisiejsza wiedze dwa razy bym sie zastanowil
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotreknapisał(-a)@A coz to za arcydzieło powstalo? Z pierza i lampy, brzmi conajmniej intrygujaco. Od razu mi się z Alladynem skojarzyło, ale chyba nie taka to lampa 😉
To miały być multimedialne chmury 🤓
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 fajne dajesz zagadki. Nie ten region kraju, więc musiałem grzebnąć w necie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nooo jednak bedac brutalnym z tym Alladynem niewiele sie pomylilem ;)))
Żartuje oczywiście, w życiu piękniejszych multimedialnych chmur nie widzialem 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@byczyn_86 fajne dajesz zagadki. Nie ten region kraju, więc musiałem grzebnąć w necie:
https://gryfnie.com/slownik-slaski/miglanc/
Oooo przrpraszam chociaz mieszkam na Ślasku to gwarą sie nie posluguje i nie o takiego miglanca mi chodzilo. Bardziej mi chodzilo o kogos takiego: Miglanc je sprytniyjszy, poradzi sie odnalyźć w życiu.