- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jeju niech już będzie ta sobota i ten upał trochę odpuści. Jest nowa emotka która idealnie opisuje mój stan 🫠. Ja.zdycham przy takiej pogodzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
kimiriko101 wczoraj spałem w nocy normalnie goły czego nie robię, bo w pokoju mimo otwartego okna w nocy było 30 stopni, a obok śpi ciężko chora Mama to już nie wiedziałem, co zrobić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)Jeju niech już będzie ta sobota i ten upał trochę odpuści. Jest nowa emotka która idealnie opisuje mój stan 🫠. Ja.zdycham przy takiej pogodzie.
@Anonim emotka się nie wyświetla, chyba brak odpowiednika w zestawie na forum.
Edit.
Swoją drogą chyba czas na aktualizację emotek dostępnych na forum i dołożenie nowych 🤔 Jak myślicie drogi Zespole NO ❓
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Wiktor dzięki za zainteresowanie sprawą.
W międzyczasie polecam Wszystkim głosowanie i komentowanie mojego pomysłu w tej sprawie tu Emotikony. - Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jak tam u Was, bo u mnie aktualny pomiar z klatki meteo i wykres przedstawia się tak 😵😱😩
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 geograficznie troszku dalej, ale aura pogodowa niemalże ta sama. Wychodząc z psem na spacer mam wrażenie, że na smyczy prowadzę miniaturkę malucha 126p - dźwięk "silnika" niemalże identyczny. Na moje i na nasze szczęście w domu stabilnie 22.5 stopnia, unikam wyłażenia z tej rzeczywistości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Mała aktualizacja w zakresie temperatury 🌡 (przypominam że to klatka meteorologiczna)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Bartłomiej ja 22"C mam w piwnicy, pokoje tak 26 do 28"C, teraz w pokoju uchyliłem okno, ale burza nadchodzi i pewnie trzeba będzie je zamknąć, dywan by mi zalało 😎