Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 520
  • 8078
  • 37

Pogaduchy 2.0

@Piotrekk85 napisał(-a)
@Kinga to o mnie nie - coś mi niedawno wycięła 🙂🙃

Chyba i mnie emerytura czeka, bo coś pamięć mi chyba szwankuje. Nie pamiętam, żebym Ci coś wycinała ostatnimi czasy @Piotrekk85 🤔

Cóż... może po prostu zostawiam w pamięci tylko dobre rzeczy 😊

@Citi2017 napisał(-a)

@Piotrekk85  no wiesz @Kinga  lubi twoje wpisy skracać 🤪

@Citi2017 to pomówienia 😀 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1707
  • 13844
  • 2

Pogaduchy 2.0

@Kinga , nie przyjmuj na "klatę", bo @Citi2017  lubi Ciebie i się czubi😀

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6589
  • 16693
  • 89

Pogaduchy 2.0

@bronzub  masz rację ja lubię bardzo @Kinga  🤗 jest super to nie obrażaj się Kinga na mnie 🍵

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 520
  • 8078
  • 37

Pogaduchy 2.0

Absolutnie się nie obrażam. Droczę się po prostu @Citi2017 🤗

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 o jakiej emeryturze Ty piszesz? Zanim ją się doczekam to pewnie wydłużą jeszcze wiek. A potem cały system emerytalny padnie z hukiem i figę z makiem dostanę. 

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6589
  • 16693
  • 89

Pogaduchy 2.0

@Anonim  no emeryturę na forum bo ciężko teraz zdobyć rozwiązania bo nie każdy może 24 h odpowiadać na pytania 🙃a regulaminu nie zmienia  co nie @Kinga 🍵

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14636
  • 60215
  • 741

Pogaduchy 2.0

@Citi2017  nie idzie o rozwiązania, a o słuszną  rację, wyczucie problemu i podpowiedź.. Czasem na rozwiązanie złożyć się muszą ze 3 podpowiedzi...ale idzie o celną diagnozę i pomoc, a nie o cyferki...

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017  tyś za młody na emeryturę 😆

Co do rozwiązań, to same przyjdą, jak będziesz pisał w tematach 😆

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20212
  • 58461
  • 795

Pogaduchy 2.0

Orange już ma konkurencję z kartami eSIM. Wymiana i aktywacja w Orange jest jednak prostsza niż u konkurencji. Jeżeli w Orange nie wystąpi niespodziewany problem, to wymianę karty na eSIM można samodzielnie wykonać w apce. W przypadku konkurencji zastosowali rozwiązanie otrzymania kodu QR na e-maila, ale dopiero po kontakcie z infolinia. Żeby wczytać kod QR karty eSIM trzeba najpierw plik odszyfrować danymi otrzymanymi w SMS-ie. Szkoda, że nie wprowadzili możliwości generowania eSIM w apce. Pod tym kontem Orange lepiej wygląda, pod warunkiem, że w apce nic się nie skopie.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29509
  • 271

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  jeśli masz na myśli tą samą firmę co ja to powiem Ci że już odebrałem jedną eSIM i nie sprawiło mi to problemów. Mam znajomego w salonie i mówił że to taka forma zabezpieczenia, żeby nie powtórzyła się sytuacja (wiesz jaka, było głośno w mediach), mówił też że pracują nad udostępniłem wymiany bezpośrednio w apce. Chciałem też napisać o tym na forum,  ale się powstrzymałem (wiesz konkurencja).