- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 napisał(-a)
@Kinga to o mnie nie - coś mi niedawno wycięła 🙂🙃
Chyba i mnie emerytura czeka, bo coś pamięć mi chyba szwankuje. Nie pamiętam, żebym Ci coś wycinała ostatnimi czasy @Piotrekk85 🤔
Cóż... może po prostu zostawiam w pamięci tylko dobre rzeczy 😊
@Citi2017 napisał(-a)
@Piotrekk85 no wiesz @Kinga lubi twoje wpisy skracać 🤪
@Citi2017 to pomówienia 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 o jakiej emeryturze Ty piszesz? Zanim ją się doczekam to pewnie wydłużą jeszcze wiek. A potem cały system emerytalny padnie z hukiem i figę z makiem dostanę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim no emeryturę na forum bo ciężko teraz zdobyć rozwiązania bo nie każdy może 24 h odpowiadać na pytania 🙃a regulaminu nie zmienia co nie @Kinga 🍵
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 nie idzie o rozwiązania, a o słuszną rację, wyczucie problemu i podpowiedź.. Czasem na rozwiązanie złożyć się muszą ze 3 podpowiedzi...ale idzie o celną diagnozę i pomoc, a nie o cyferki...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 tyś za młody na emeryturę 😆
Co do rozwiązań, to same przyjdą, jak będziesz pisał w tematach 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Orange już ma konkurencję z kartami eSIM. Wymiana i aktywacja w Orange jest jednak prostsza niż u konkurencji. Jeżeli w Orange nie wystąpi niespodziewany problem, to wymianę karty na eSIM można samodzielnie wykonać w apce. W przypadku konkurencji zastosowali rozwiązanie otrzymania kodu QR na e-maila, ale dopiero po kontakcie z infolinia. Żeby wczytać kod QR karty eSIM trzeba najpierw plik odszyfrować danymi otrzymanymi w SMS-ie. Szkoda, że nie wprowadzili możliwości generowania eSIM w apce. Pod tym kontem Orange lepiej wygląda, pod warunkiem, że w apce nic się nie skopie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur jeśli masz na myśli tą samą firmę co ja to powiem Ci że już odebrałem jedną eSIM i nie sprawiło mi to problemów. Mam znajomego w salonie i mówił że to taka forma zabezpieczenia, żeby nie powtórzyła się sytuacja (wiesz jaka, było głośno w mediach), mówił też że pracują nad udostępniłem wymiany bezpośrednio w apce. Chciałem też napisać o tym na forum, ale się powstrzymałem (wiesz konkurencja).