- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bogdan_72 nie miałem takich problemów, z tym że wchodziłem przez profil zaufany, wszystko sprawnie i bez zgrzytów 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bogdan_72 właśnie tak się spisałem (przez pesel i nazwisko rodowe matki) oraz w identyczny sposób pomogłem koledze. Żadnych problemów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Próbowałem rożnych haseł i nic, przez internet mogę tylko tak (nie mam e-dowodu, profilu zaufanego, podpisu elektronicznego ani konta w banku ni kota (:-))
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bogdan_72 to prawie jak p....s, z tą różnicą że on ma chociaż kota 🤣😂🤣
A tak na poważnie próbowałeś czyścić przeglądarkę dane, historię, ciasteczka, itp.?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bogdan_72 jeżeli nie samospis, to pozostają dwie drogi... pierwsza rachmistrz... dzwonią z numerami warszawskimi, druga... w każdym urzędzie gminy/miasta jest biuro spisowe... tu gdzie ja mieszkam można podejść, pomogą wypełnić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bogdan_72 mam nadzieję, że masz tylko problemy techniczne ponieważ ... istnieje niebezpieczeństwo, że ktoś mógł Ci zrobić "psikusa" (vide : https://niebezpiecznik.pl/post/bezpieczenstwo-spisu-powszechnego/ ).
Problemem jest, że "nazwisko panieńskie matki" bywa jednym z "pytań zabezpieczających" umożliwiających odzyskanie hasła w różnych serwisach i ludzie wpisują tam prawdziwe dane...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ja zadzwoniłam na dedykowana infolinię. Wcale czekać nie musiałam od razu połączyło mnie z miłą panią rachmistrz i wszystko poszło naprawdę sprawie.
Dodam, że ostatnio w klatce spotkałam rachmistrza więc uważam, że lepiej sobie ten temat załatwić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj