- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dla mnie to jest sygnał że pora na modernizację komputera 😀
Właśnie rozglądam się za płytą główną i procesorem. Resztę w zasadzie mam
Prawdopodobnie będzie płyta Asus , procek I5 10xxx i 16GB RAM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
ja zamiast odznak i innych zabaw wolałabym działający bez przerw internet w neostradzie.
więcej pracy mniej zabawy 😕
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie wiem jak inni klienci mają Ci naprawić internet 🤔
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
to była odpowiedź na te odznaki na forum. zamiast odznak, tytułów wolę żeby orange na poważnie wzięło się za naprawę usterki z którą bujam się chyba od pół roku.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim to jest zabawa dla forumowiczów (klientów takich jak Ty) organizowana przez moderatorów (Zespół Nasz Orange) a nie przez firmę/zarząd Orange, jak wiesz (bo na pewno czytałaś regulamin) forum nie ma nic wspólnego z działaniem/nie działaniem usług operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
generalnie nie bawią mnie takie zabawy. jestem tu bo usługa nie działa mi prawidłowo i szukam pomocy. stąd moja niechęć: w skrócie - nie jestem tu jakby z własnej woli i nie po to by zdobywać jakieś odznaki. szukam pomocy a nie zabawy i tytułów.
chyba jestem za stara...
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ale tu jest forum klientów, a nie support. Nikt Ci nie pomoże. Zgłoś usterkę na czacie lub infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim nikt Ci nie każe i nie narzuca brania udziału w tych zabawach (jeśli nie chcesz być ujmowana jako uczestniczka napisz na PW do moderatorów i poinformuj o tym fakcie). Nie musisz udzielać się w tematach które Ci nie "leżą", piszesz o swoich problemach w działach do tego przeznaczonych i tyle. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 zgłaszałam i zgłaszam miliard razy.
jak już wspominałam bliżej mi do grobu niż na dyskotekę. może dlatego irytuje mnie dawanie mi jakichś odznak gdy szukam pomocy i piszę pierdyliard komentarzy.
pomyśl: szukam pomocy - nikomu nie pomagam bo sama szukam pomocy a oni mi nadają jakieś śmieszne tytuły.
rozumiem, że wśród młodych nie uzyskam zrozumienia ale jak człowiek bije się z firmą o prawidłowe działanie usługi za którą płaci naprawdę nie jest do śmiechu. ani do odznak.
@slav72 dzięki za info. do niczego się nie zgłaszałam i nie wiedziałam, że mogę się "odzgłosić" 🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Normalnie, jak człowiek nie jest zadowolony z usług jednej firmy to ją zmienia. Miliard razy? Bądźmy poważni. Poza tym jak korzysta się z internetu, warto zapoznać się z zasadami danej strony. Niestety tu pomocy nie uzyskasz jeśli sprawa dotyczy usterki usługi. Do tego potrzebny technik.