- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dla wszystkich Herosów i nie Herosów. Wszystkiego dobrego. Aby atmosfera na tym forum była tak wspaniala jak do tej pory. Szczęśliwego Nowego Roku!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
No i powitaliśmy Nowy Rok 2021 🎆🎇✨🎈🎉🎊
Niech ten Nowy Rok będzie dla Was dobry, zdrowy, bez żadnych gwałtownych zawirowań życiowych. Niech Wam przyniesie wiele radości oraz niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia.
Serdeczności i wszystkiego najlepszego 🍾🥂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dołączam się do życzeń @Arti_Kn_Pl i dodam, niech atmosfera na forum będzie jeszcze lepsza niż w tamtym roku.
Wspaniałego szczęśliwego i zdrowego roku 2021 roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Mariusz już jest lepszy niż tamten, bo nowy..a co nowe zawsze jest lepsze....bo nieużywane 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Niech Nowy Rok 2021 zabłysnie dla Was tęczy kolorami i rozsypie się nad głowami szczęście i uśmiechów moc. Niech zostanie na 12miesięcy z Wami nie tylko w tę Sylwestrową noc. Do siego roku.
Szczęśliwego Nowego Roku!
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nawzajem 😉
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Chciałbym zgłosić problem techniczny, ale jakoś nie mogę wybrać kategorii, a bez tego mi nie przyjmie..otóż słuchajcie..od wielu lat zauważyłem jedną prawidłowość. W Sylwestra jak się otwiera szampana, to później korek nie pasuje do butelki.. Czy ktoś już miał taki problem ? Jak to rozwiązać? No ja próbuję wypić do dna, ale to nie uchodzi w dobrym towarzystwie. Próbowałem przelać do karafki, ale z kolei korek okazał się za wąski.. Ratujcie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 korek zawsze jest tak dopasowany, aby zawartość z czasem nie upłynniła się. Po otwarciu ręcznie trudno jest ponownie korek wcisnąć, z powodu jego rozprężenia się. Też tak mam, ale i na to są sposoby. Są specjalne korki, które można założyć i zaciska się je mechanicznie wajchą. Po zluzowaniu wajchy korek luźno wychodzi.
Mam inny problem niż zawartość butelki. Popsuł mi się Play MIX, a dokładniej oferta, wiec zacząłem szukać alternatywy. Dziwi mnie tylko, czemu alternatywni operatorzy mają podobną ofertę do Orange w ofercie na kartę pakiety za 25 i za 30 PLN, ale stać ich na ofertę pakietu za 20 PLN, gdzie można wykupić tylko pakiet samych rozmów i SMS-ów. Czemu Orange nie może wprowadzić takiego pakietu?