- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dziś z nietypowych świąt mamy: Międzynarodowy dzień odpoczynku od świętowania 🙃😅😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 u mnie świętowanie wszystkich świat, czy to typowe, czy nietypowe, to w pracy. Ostatnio wszystkie weekendy w pracy, bo awarie były.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur Nie dam Ci " lubię to" bo to by było goopie ...pożyczę jednak więcej świąt poza pracą..( nie musisz pożyczonego oddawać) .😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Relacja "z życia wzięte" nie wymagająca komentarzy
Dziś "dorejonizowali" mojego znajomego. Od dłuższego czasu w jego rejonie monterzy się kręcili i zakładali FTTH. Nie zależało mu na internecie, więc nie szukał i nie pytał. W zeszłym tygodniu zadzwonili (oczywiście nikt się nie przedstawił skąd, dlaczego itp.) i zapytali czy chce net, bo maja do końca października czas na wykonanie przyłącza. Zgodził się, bo czemu nie? Umówili się na dziś na 9.00
Mój znajomy tak jak i ja jest zorientowany w technice, więc szybko zakopał HDPE ze słupa w granicy posesji (na którym zostawiono zapas kabla dla jego posesji) do domu. Zerknął od razu czy kabla wystarczy i stwierdził, że brakuje 4mb. Ze względu na brak kontaktu nie miał kogo uświadomić o tym fakcie, ale sam był ciekawy jak wybrną z tego monterzy. Dziś przyjechali o 8.30 i od razu stwierdzili, że nie maja kabla podziemnego (chyba nie jest to konieczne dla instalacji w rurce HDPE) i powiedzieli, że przyjadą za półtorej godziny i zrobią dodatkowy spaw na słupie. Znajomy dowiedział się też, że to nie pełna instalacja, a tylko wykonanie sieci do domu. Instalacja trwa...
Fajnie ma, bo w sumie nie chodził i nie starał się, a przyjechali, założą (i to nawet lepiej niż trzeba, bo kabel podziemny) i do końca miesiąca będzie miał net...chyba zazdroszczę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
https://www.telko.in/orange-przedluzyl-umowe-na-korzystanie-z-glownego-brandu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/pomagajmy-sobie--oferty-operatorow-telekomunikacyjnych2
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ale przecież są eumowy, dostawy w paczkomatach i etc.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS