- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@pablus Nie chodzi o wytykanie błędów (nie myl się ten, co nic nie robi), ale o współpracę. Jeśli widzimy jakieś niedociągnięcia, pomóżmy je dostrzec drugiej stronie. Nie, żeby dopiec, ale konstruktywnie znaleźć rozwiązanie. No, dziś ten artykuł był grubą przesadą w naginaniu rzeczywistości. To ewenement. Mam nadzieje, że wyjątek... (chociaż gdzieś w poradach widziałem Liveboxa 2.0 jako router do FTTH)
Osobiście uważam, że trzeba wyłapywać takie anomalia dla dobra użytkowników tych stron.
Nie przez złośliwość, a raczej życzliwe zwrócenie uwagi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Piotrekk85 Ja nie wiedziałem, ale przyznasz, że to dość abstrakcyjny pomysł? Z tym wifi i setkowymi portami LAN?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Windowv2 czyli szykują się dwie francuskie sieci komórkowe. Gdzieś w postach było wspominane i podwójnej sieci francuskiej 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 ja daleki jestem od krytyki. Bardziej zwracam uwagę na to co można poprawić. Oczywiście z życzliwością a nie by komuś dopiec
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Kilka lat temu dotarły do mnie informacje, że kiedyś Orange przejmie Play. Więc coś może w tym być, jak jeden gigant drugiemu odsprzeda akcje lub go przejmie.
Zielony w po przez CP w spółkach zależnych ma kilu operatorów: Areo2, Mobyland CentraNet, Sferia i każdy ma przydział częstotliwości. Można już działać na rynku 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
No nie wiem... od kiedy Play kupił 3S I współpracuje z vectrą ich wartość wzrosła znacznie zatem wątpię by transakcja doszła do skutku nawet z faktu iż OPL sprzedaje swoją infrastrukturę FTTH