- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Mariusznapisał(-a)@Misiek62, wow jaka śliczna choinka. Żona ma talent, prawdziwy skarb masz w domu
Mój szef też od czasu do czasu mówi, że trafił mi się skarb... Odpowiadam mu wówczas, że tak, mam diament... a diament wymaga oszlifowania... więc dodaję, że ja szlifowałem 😛 Koleżeństwo dopowiada, żebym czasem nie chciał zakopać swojego skarbu w ogródku 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Misiek62napisał(-a)@Anonim ale szybko się wycofujesz... Ja czasem też bywam prowokacyjny... 😛
@Misiek62 , przechytrzyłeś mnie swoją inteligencją Poza tym, powtarzaj kolegom, że ten diament ma tyle karatów, że wszystkie banki świata nie są w stanie przebić Twojej stawki za oszlifowanie tego skarbu nad skarbami
Ja swój skarb zdobyłem po wieści, że znaleziono go w kapuście zimową porą, podrzucony przez nieznanych ufoludków. Żaden ciamajda z miejsca zamieszkania mojej przyszłej żony, nie potrafił docenić ukrytych karatów w Jej wnętrzu
Niech żałują, a każdy porządny facet powinien mieć w domu starą, ocynkowaną konewkę i dostęp do źródełka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
co do starości, niektórzy mawiają, że dobrze mieć udane dzieci, albo synową/zięcia żeby właśnie na starość, przed śmiercią, podali szklankę wody (ze źródełka, studni, czy skąd bądź) ... a ja na to, że na pewno wtedy nie będzie mi się chciało pić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Misiek62 , niezbadane są wyroki boskie i nie mów nigdy, że przenigdy Panu Bogu wszystko się udało, tylko starość nie wyszła
Chociaż...widziałem w YT 80-latkę, jak na parkiecie wywijała z młodzianem, a szpagat niektórym nie sprawia problemu. Zawsze @Misiek62 możesz...pogłaskać i przykryć
Pielęgnuj więc "swój ogródeczek"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Wiem, wiem... @Anonim, sam często powtarzam: zapamiętaj raz na zawsze, nigdy nie mów nigdy, ani zawsze. Dodaję też, nie mów "na pewno" co do tego, co się jeszcze nie zdarzyło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Misiek62 , tak samo jest z planowaniem...Zeflik se planuje, a Pan Bóg te plany mu koryguje (zniekształciłem umyślnie)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim , powiedz no mi Ty, czy też tak uważasz jak ja, że hajery na grubie tak fedrują, że nie mają siły już na nic? Bo ja sobie myślę, że u nich to jest tak, że w jednym przodku jak fedrują, to zostaje czarna dziura, a w innym urobku przybywa. Tak właśnie jest u @byczyn_86
A potem se szoł, szoł i se poszoł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)@Anonim , powiedz no mi Ty, czy też tak uważasz jak ja, że hajery na grubie tak fedrują, że nie mają siły już na nic? Bo ja sobie myślę, że u nich to jest tak, że w jednym przodku jak fedrują, to zostaje czarna dziura, a w innym urobku przybywa. Tak właśnie jest u @byczyn_86
![]()
A potem se szoł, szoł i se poszoł
@Anonim urobku przybywa, ale w piwnicy jak węgiel przywioza
Witam wszystkich. Malo ostatnio czasu na pogadanki bo okres przedswiateczny rzadzi sie swoimi prawami