- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim forum NO dzięki @Anonim wykracza poza granice kraju. Wiec włączają się do dyskusji różne języki.
@Anonim byłem na Cyprze z rodzinką i bardzo nam się spodobało. W pewnym momencie żona wpadła na pomysł, aby udać się do Grecji autkiem
Φοβούμαι τη γλώσσα τους στις οδικές πινακίδες
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim spokojnie nie przesadź tylko. Greckie literki są fajne, bo często używane do oznaczeń matematycznych jak i elektrycznych. Ale żeby z takich literek zdanie sklecić, to dla mnie też duży kłopot
图片写作很酷
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Cześć @Anonim w świątecznym avku @ketrasaArtur się tylko wygłupia, bo na widok "policmajstra" nie tylko w Grecji, ale wogóle za granicami Polski byłby...ekhm...nawilżony. Tylko u nas szaleje. A jak się chce zażyć ekstremalnych przygód ze znakami, to trzeba mieć portfel wypchany, albo zrezygnować i korzystać z ichniejszych kierowców. Albo wczasy z gotówką na wszystkie zachcianki, albo strach w oczach.
O 13:00 "podzieliłem" temperaturę z dwóch przeciwległych termometrów (20 i 17°C). Całkiem wiosenny wynik, niestety nie tak dobry dla przyrody.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)Coś mi się wydaje, że zaraz translator Google pójdzie w ruch
@ketrasaArtur , to nie takie proste, jak wygląda. Przeprowadziłem "zdalną rozmowę" na dwa telefony u mnie i po drugiej stronie (kiedyś). Wiesz, jak śmiesznie wyszło? Google Tłumacz, to nie ćwiczenie języka tym sposobem, albo jak ja próbowałem przez ESKK.
Poglądowy przykład
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim teraz w słońcu pokazuje termometr 22"C, wprost nie do uwierzenie że to Zima już 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim napisał(-a)
@Anonim teraz w słońcu pokazuje termometr 22"C, wprost nie do uwierzenie że to Zima już 😉
HO HO HO, pewien jegomość się domagał prezentów - postanowiliśmy w zimie zrobić wiosnę - jest OK?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz