- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Cześć Wam na nowym pogaduchach.
Ciekawe, czy podejmie się ktoś przeczytania całych starych pogaduch od pierwszej do ostatniej strony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jak te konto reaktywowałem tego roku, to "Pogaduchy" przeczytałem całe, ale teraz to bym odpuścił, za bardzo się rozrosły 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Cześć @Mariusz Jak komuś to będzie potrzebne dla zabicia czasu, to poczyta sobie. Może to dać do druku, te nasze ble, ble o wszystkim i o niczym ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Mariusznapisał(-a)Cześć Wam na nowym pogaduchach.
Ciekawe, czy podejmie się ktoś przeczytania całych starych pogaduch od pierwszej do ostatniej strony
Wątpię, że znajdzie się jakiś masochista 😄
@Anonim ja powiadomienia mailowe mam wyłączone do wszystkich tematów, ale sporo z komórki wchodzę na NO, więc i tak jestem na bieżąco w tematach, w których się udzielam. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@-brtk- , można do minimum ograniczyć także te, w których się udzielasz. Zrób przegląd w profilu i możesz pousuwać co nieco. A masochiści to też ludzie i ja ich nie będę oceniał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim ja na bieżąco usuwam śledzone tematy, powiadomienia by mnie zasypały, szczególnie z "Pogaduch" 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)@-brtk- , można do minimum ograniczyć także te, w których się udzielasz. Zrób przegląd w profilu i możesz pousuwać co nieco. A masochiści to też ludzie i ja ich nie będę oceniał.
Przeglądałem ustawienia, dlatego zdecydowałem się całkiem wyłączyć powiadomienia email, bo nie mam "stałych" wątków, które by potrzebowały powiadomień na maila. 🙂 A, że często jak pisałem wpadam z komórki, to i tak jestem na bieżąco 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@-brtk- na @ to od początku, mam wyłączone wszystkie powiadomienia, jakbym nie bywał na forum to inna sprawa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)@ketrasaArtur , faktycznie "tryskasz" pesymizmem. @Citi2017 wyzbył się marudzenia, a Ty się nabawiłeś. No nie, ja przy Tobie zwariuję, jak będziesz marudny Krzysiu, daj mu odtrutkę
Skoro mamy zmianę na pogaduchy 2.0, to i ja muszę coś zmienić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
A czy nie miało być tak, że pogaduchy będą miały oddzielny wątek na każdy rok? coś w stylu Pogaduchy 2020, żeby ułatwić nawigację... bo pamiętam na ten temat dyskusję...