- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko o aplikacji Mój Orange 📱 - cykl Co dobrego w Orange
Wczoraj odbył się kolejny stream z cyklu "Co dobrego w Orange". Na nim eksperci od apki Mój Orange opowiedzieli o kluczowych funkcjonalnościach, obejmujących monitorowanie wykorzystania danych, sprawdzania faktur i doładowywania numerów na kartę, a także spersonalizowane nagrody i promocje dostępne za pośrednictwem aplikacji. Podkreślane są inicjatywy sezonowe i konkursy, takie jak promocja świąteczna z ekskluzywnymi ofertami, podczas gdy nacisk kładzie się na łatwość płatności i wygodę śledzenia zobowiązań finansowych za pomocą różnych metod płatności. Interaktywne działania mają na celu wspieranie zaangażowania użytkowników, zapewniając, że mogą oni cieszyć się nagrodami i korzyściami. Zapis z tego wydarzenia znajdziecie poniżej:
#OrangeTeam i #NaszOrange polecają sprawdzić, co mają do powiedzenia eksperci od MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech , to taki przedświąteczny żart, że przez 14 minut leci muzyczka i potem właściwa treść? Odechciało mi się słuchać. Kliknąłem w przycisk na forum a nie skorzystałem z okna YT. Co by to zmieniło? Sprawdzisz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzubnapisał(-a)...
to taki przedświąteczny żart, że przez 14 minut leci muzyczka i potem właściwa treść?
...
Nie, to standard dla tej apki. Najpierw slajdy z reklamami, a dopiero jak się załadują, można klikać. Więc i materiał o apce też musi być podobnie zbudowany.