- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xethnapisał(-a)Pewnie większość użytkowników nie żongluje e-simkami wiec nie jest to jakiś game changer.
Ja przy wyborze oferty kierowałem się tym że e-sim w ogóle jest i obsługą VoLTE w innych sieciach w tamtym okresie tego nie było, obecnie to już jest standard.
Tak samo standardem są odnawiające się płatności jak już ma wdrożone Fiolet możesz tam ustawić by ci pobierało z karty gdy pakiet się odnowi. Pink,Green mają możliwość doładowania wybierając dzień w miesiącu. LM ma takie coś że pobiera ci z karty. Pewna sieć wirtualna też ma ofertę podobną do Flexa ale też z kumulacją i też tam można podpiąć karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Z wycofaniem Passów z Flexa wydaje mi się że chodzi też o neutralność sieci - chodzi o to aby nie faworyzować wybranych serwisów streamingowych. Czyli np. dlaczego YouTube ma nie pomniejszać transferu a Vimeo już tak?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@tolek Niekoniecznie bo wtedy Social Pass tez musiał by wylecieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@Remi Akurat za granicą (poza UE, i w miejscach bez zasięgu) Flex dostarcza sporo stresu bo wciąż jako jedyna oferta na rynku nie obsługuje SMSów przez WiFi.
Nie wspominam już o kulejącej obsłudze technicznej... od września czekam na rozwiązanie problemu uniemożliwiającego dodanie eSIM do Apple Watch-a. Numer zgłoszenia 00061990. Termin rozwiązania - NIEZNANY. 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
A po co? Tak jak wspomniałem jak kluczem jest megailosc GB to bierz prepaidy lub nju
Widzisz dla mnie jest :). Tak samo jak zarządzanie z aplikacji wszystkim i inne bajery. Szczerze dla mnie macie racje … nie ma znaczenia czy wydam 25 czy 30 czy 40 zł. Cenie swój czas i wygodę … 30 zl to obecnie dwie kawy w Costa lub 4 masła etc … jak wole w usłudze która jest kluczowa dla mnie aby było wygodnie 🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
żadna z tych ofert (można nazywać je po imieniu nie spełnia moich oczekiwań :). Może mam duże ale wole to co najlepsze :).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@Reminapisał(-a)Zobaczę na SMS over WiFi.
https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/SMS-po-WiFi-w-Orange-FLEX/idi-p/305745
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@Dukenapisał(-a)@Remi Akurat za granicą (poza UE, i w miejscach bez zasięgu) Flex dostarcza sporo stresu bo wciąż jako jedyna oferta na rynku nie obsługuje SMSów przez WiFi.
Nie wspominam już o kulejącej obsłudze technicznej... od września czekam na rozwiązanie problemu uniemożliwiającego dodanie eSIM do Apple Watch-a. Numer zgłoszenia 00061990. Termin rozwiązania - NIEZNANY. 😕
We Flexie jedyne czego możesz oczekiwać gdy nie ma VoWiFi poza UE to niewysłanego SMSa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś