- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Być może to jednostkowy problem, a być może, iż związane jest to z filtracją adresów mailowych przez dedykowany kanał odpowiedzi, na który użytkownik nie ma wpływu. Kliknięcie w ten przycisk, to nie tylko taki komunikat zwrotny z Outlooka, ale również z Gmaila. Pokazuję więc tylko z Outlooka, z uwagi na powielanie. Może być tak, jak wspomniał @Misiek62 w temacie tutaj kliknij
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub nie korzystam z Apps Orange, więc nie wiem gdzie znalazłeś ten adres na który chciałeś zgłosić problem, jest w jej właściwościach?
Jeżeli tak, to Orange powinno zrobić poprawkę w appce, bo zakładam, że - tak jak napisano w komunikacie - adres nie istnieje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub nie korzystam z Apps Orange, więc nie wiem gdzie znalazłeś ten adres na który chciałeś zgłosić problem, jest w jej właściwościach?
Jeżeli tak, to Orange powinno zrobić poprawkę w appce, bo zakładam, że - tak jak napisano w komunikacie - adres nie istnieje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłanie informacji zwrotnej do Apps Orange
@Misiek62 , musiałbym podjąć się próby testu, tuż przed instalacją Chroń Dzieci w Sieci, by natknąć się na ten adres. Wiesz, że się dygam? Restart zjada moje nerwy, ale spróbuję. Raz kozie śmierć!😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub nie rób tego z Chroń ... Jeżeli przyjmujemy, że to Apps Orange inicjuje start to tylko sprawdź kontakt do twórcy tej appki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , pomoc@chrondzieciwsieci.pl
kontakt z deweloperem. Ja już usunąłem z pulpitu to zdjęcie z Outlooka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK, wróćmy do założenia że to Apps Orange uruchamia instalator, trzebaby napisać do twórcy tej appki, nie do Chroń dzieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , wykonam screena w Outlooku i zajmę się tym "pasztecikiem"😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , melduję Panie Generale Splendor*** wykonanie zadania😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62napisał(-a)@bronzub nie rób tego z Chroń ... Jeżeli przyjmujemy, że to Apps Orange inicjuje start to tylko sprawdź kontakt do twórcy tej appki.
@Misiek62 , gwoli wyjaśnienia, wypowiedzenie na głos Apps Orange w Google Play, skutkuje pokazaniem się wszystkich aplikacji Orange, więc skoro tamtego adresu nie ma, deweloper musi na to zgłoszenie odpowiedzieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim , myślisz, że w dobry adres się wstrzeliłem? @Misiek62 milczy, a mnie czas nagli, by dać misiowi rozwiązanie. No i czy dostałeś info ode mnie? Coś zgrzyta, tylko nie wiem, w którym kościele dzwonią😊
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »