Nie można wyświetlić tego widżeta.

Wyłączenie numeru po odstąpieniu do 14 dni trwa długo. Czy tak jest zawsze?

ROZWIĄZANE

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 3
  • 0

Dlaczego wyłączenie numeru/ rezygnacja z planu przed upływem 14 dni trwa tak długo, w tym momencie już drugi dzień, a „wykupienie” dosłownie kilka minut? Kupiłem testowy numer żeby sprawdzić czy będę zadowolony z zasięgu, prędkości internetu, z esim na zegarek, a teraz chciałem zrezygnować i przenieść mój główny numer, natomiast wyłączenie trwa „wieki”. Na czacie jedna konsultantka napisała, że do godziny powinien się wyłączyć, druga przekazała informacje informatykom i czas realizacji do 3 dni roboczych… Czy to normalne?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 311
  • 1222
  • 5

@barteekw  3 dni robocze to standardowy czas na naprawę awarii (nie trudno usuwalnej), więc pewnie mają jakiś problem techniczny.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 311
  • 1222
  • 5

@barteekw  3 dni robocze to standardowy czas na naprawę awarii (nie trudno usuwalnej), więc pewnie mają jakiś problem techniczny.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19976
  • 57757
  • 784

@barteekw często korzystasz z rezygnacji we FLEX? Jeżeli operator uzna to za nadużycie, to rezygnacji nie będzie.

Jeżeli kilka razy skorzystanie było z takiej możliwości, to odstąpienie powinno nastąpić natychmiastowo. Jeżeli było kilkadziesiąt, to odstąpienia nie będzie i rezygnacja z numeru nastąpi dopiero za pół roku od dnia nieopłaconego planu na kolejny miesiąc.