- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wirtualny Portfel - Orange Flex
To powinno być od początku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marcinv1 owszem powinno być od początku. Mimo to lepiej późno niż wcale.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, to miałoby sens gdyby z portmonetki rozliczany był roaming i połączenia międzynarodowe.
A tak... usługa dla mnie zbędna, bo karta wygodniejsza i bezpieczniejsza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W zakładce Płatności widzę u siebie bonus za polecenie z 6 lutego i jak kliknąłem w szczegóły płatności to mam status zrealizowana...bez mojego udziału. Tak to działa teraz? Bo wydaje mi się, że przedtem musiałem użyć opcji wypłać środki. Ale one chyba wylądowały na podanej karcie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
Czyli z automatu ci samo wypłaciło? masz podpiętą kartę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak się pisze pomysły (ja!) to i się ma heeh ludzi przybędzie bo nawet nadpłatę można zrobić i mieć spokój. Konkurencja niech się chowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@scanx pod autorami rozwiązań są pomysły na stronie głównej. Tam jest też przycisk: Dodaj pomysł.
Klikasz i opisujesz pomysł jak pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@Anonim
Czyli z automatu ci samo wypłaciło? masz podpiętą kartę?
@Anonim , niezbyt intuicyjnie to zrobione, bo dopiero na czacie rozwikłany został ten myk. Niby środki były, a nie wiedziałem gdzie (bez mojego udziału zostały przelane, ale reszta była magią). Trzeba było obok karty przesunąć paluszkiem w lewo i wtedy ujrzałem, że można przelać na kartę. @Michał_FLEX, troszkę te opisy były mylące. Dopiszcie, że należy przesunąć paluszkiem obok karty. Chyba, że Wam bardziej zależy na wirtualnym portfelu Flexa. Podam przykład z mojego planu, gdzie go chwilowo zawiesiłem, ale kartę mam podpiętą z uwagi na dalsze korzystanie z planu. Wirtualny portfel za bonusy nie pozwala swobodnie korzystać z tych środków, bo leżałyby tam do czasu odblokowania planu. A na karcie mogę sobie wykonać dyspozycje wynikające z chwilowej potrzeby. Ja rozumiem, że to nie są wielkie pieniądze, ale emeryci, czy ze skromniejszym zasobem finansowym klienci Flexa wogóle, jednak musieliby się dostosować do Waszych reguł gry. Tylko o tę intuicyjną podpowiedź zabiegam: "kiwnij paluszkiem w miejscu do tego przeznaczonym". Ja nie wpadłem na ten myk.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim mamy tam widok do poprawienia. Są kropki, pod spodem które sugerują "swipe" - ale rzeczywiście nie każdy je widzi (co również nam wyszło na testach przed wdrożeniem). Mamy już projekt ekranu, gdzie wystaje kawałek "karty" z prawej strony, co ułatwia jej odnalezienie - nasi developerzy powinni niedługo to poprawić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Wituralnego portfela" aka "środków Flex" nie można zasilać kartą płatniczą. Tylko BLIKiem można dodawać środki + oczywiscie kasa z "polecaj zarabiaj" tam będzie wpadać. Karta działa sobie niezależnie, na zasadach, jakie były dotychczas.