- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiadomości od Orange na dual SIM
Powiedzcie mi, proszę, jak to jest z technicznymi wiadomościami, na które po kliknięciu w taką wiadomość, ona mi znika. Lekceważąco kliknąłem bez okularów w nadziei, że odczytam moimi "ślepakami". A druga rzecz, to pozostałe pokazują się jako zbiór kolejnych, lecz gdybym chciał usunąć konkretną, to znikną wszystkie. Samsung A52s 5G z dual SIM i obie karty z Flexa. Na innych wiadomościach jest kółeczko do oznaczenia konkretnej wiadomości do usunięcia. Mam dwie zainstalowane aplikacje Wiadomości: z Google LLC i ikonka tej jest na głównej tapecie do odczytywania. Druga to pobrana z Galaxy Store. Wszystkie wiadomości z Orange mają pola wyszarzane i tylko pod niektórymi z nich jest ikonka odświeżania oraz pod nią wpis: "Kliknij, aby wczytać podgląd". Natomiast z lewej strony obok nich nie ma tych kółek do wybierania, które chcę zaznaczyć i usunąć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 , skoro tak to działa, to te z Orange zarchiwizowałem, bo są ważne dla mnie. Inaczej, i nie wszystko, co w smartfonie, prezentowane jest na koncie MO. O aplikacji to nawet nie wspomnę😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 , zaktualizowałem aplikację Łącze z telefonem i w wiadomościach na laptopie zobaczyłem przy wszystkich informacjach od Orange, że pochodzą z numeru 672643. Ma to jakieś wytłumaczenie, że tylko dwie z nich chciałem usunąć (kody do autoryzacji), a musiałbym usunąć wszystko?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj