- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Być może są jakieś warunki kiedy to zadziała, ale obecność środków premium we flex na docelowym numerze - to nie wystarcza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowa na Koszt Odbiorcy w flex ?
@Citi2017 sprawdziłem, połączenie na koszt odbiorcy na numer FLEX nie może zostać zrealizowane.
edit:
podejrzewam, że takie połączenie dało by się wykonać, jeśli na koncie premium będą środki. ja nie mam i nie zamierzam przelewać, ale jak ktoś ma ochotę dalej temat podążyć, to można sprawdzić tą opcję:
Wydaje mi się, że jak konto zostanie uzupełnione, to połączenie powinno dać się zrealizować. W przypadku połączeń na numer 510 10 100 też opłaty są pobierane z tego konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Być może są jakieś warunki kiedy to zadziała, ale obecność środków premium we flex na docelowym numerze - to nie wystarcza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czyli w flex nie można dzwonić na koszt Abonenta dziękuje @Piotrekk85 i @ketrasaArtur za odpowiedzi i wyjaśnienia .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 tak by to wyglądało, usługa na koszt odbiorcy przysługuje wiec tylko dla klientów Orange, a w przypadku połączeń na kartę, muszą być zapewnione środki na koncie osoby, do której dzwonimy. Inaczej połączenie też nie będzie zrealizowane.