- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Wątek został wyodrębniony z tematu Zadłużenie a rejestracja - Moderator Wiktor ◄
A jak wygląda wobec Orange Flex? Jest możliwość rejestracji mimo zadłużenia za uslugi z abonamentu?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ogólnie korzystając z jakiegoś operatora mając u niego dług oczywiste jest że należy spłacić dług wcześniejszy.
Orange Flex jest trochę inną ofertą.Nie wszystkie systemy informatyczne Flexa są połączone z Orange.
Kiedy weźmiesz Flexa i będzie podpięta aktywna karta płatnicza to wątpię aby Ci zablokowali numer.
Inaczej jest w przypadku abonamentu gdzie płacisz przelewem po czasie,możesz przelewu nie wykonać.
Od Flexa nie można odpisać karty,Mają pewność że póki masz aktywny Plan płacisz.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestracja w Orange Flex mimo zadłużenia
A posiadasz nie zablokowaną kartę płatniczą która ma funkcję płacenia w sieci?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli masz kartę płatniczą która jest niezablokowana lub masz kogoś w najbliższej rodzinie kto taką posiada to będziesz mogła korzystać z Orange Flex,Oczywiście usługę zarejestruj na siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aha... tak, posiadam własną. Zastanawia mnie tylko pkt. w regulaminie: IV Oferta; 2. Skorzystanie z Oferty będzie możliwe, jeśli: - nie będziesz mieć zaległości finansowych wobec Orange;
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ogólnie korzystając z jakiegoś operatora mając u niego dług oczywiste jest że należy spłacić dług wcześniejszy.
Orange Flex jest trochę inną ofertą.Nie wszystkie systemy informatyczne Flexa są połączone z Orange.
Kiedy weźmiesz Flexa i będzie podpięta aktywna karta płatnicza to wątpię aby Ci zablokowali numer.
Inaczej jest w przypadku abonamentu gdzie płacisz przelewem po czasie,możesz przelewu nie wykonać.
Od Flexa nie można odpisać karty,Mają pewność że póki masz aktywny Plan płacisz.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.