- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, Posiadam aplikację orange flex.
Jestem w kategorii Rodzina więc nie mogę sama opłacać sobie konta,
administratorem natomiast jest były partner, chciałaym aby mój numer przeszedł na mnie
i abym mogła spokojnie opłacać sobie go, zależy mi na obecnym numerze.
Czy można taką procedurę przeprowadzić online? mieszkamy zbyt daleko aby pojawić się równoczesnie w salonie ornage.
Drugie pytanie: czy mogę zalączyć w obecnej aplikacji drugi nowy numer już na siebie ? i jak to zrobić ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@XawaNie da się tego zrobić.
Ale nowy inny numer możesz we flex założyć bez problemu. Ale można taki trik, Najlepiej niech były partner przeniesie stary numer do innej sieci i potem juz na siebie wracasz do flexa .Tylko po przenoszeniu numer przepisz go na siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie
Niestety nie da się online zmienić właściciela SIM karty, były partner niech to załatwi, najpierw trzeba przenieść numer z FLEX do innej sieci, potem przerejestrować i możesz wrócić do FLEX, przerejestrowanie numeru, wymaga obecności obu osób 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie
Pomysł na rozwiązanie tego problemu niedługo będzie miał 3 lata - https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Przeniesienie-numeru-z-FLEX-Rodzina-do-konta-g%C5%82%C3%B3wne...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie
@tolek , dobrze, że odkopałeś. To już dawno powinno się zmienić... Naprawdę to taki problem 😏
Pozwolę sobie do odpowiedzi oznaczyć @Michał_FLEX , @Mariya_FLEX , @Remi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie
@Xawa niestety taka sytuacja z numerami wymaga wizyty w salonie obecnego i nowego właściciela numeru. Wcześniej numer z FLEX Rodzina trzeba przenieść do konkurencji, aby w salonie nowego operatora przepisać na nowego właściciela. Jeżeli na numerze zależy, to tylko w ten sposób można zachować swój numer.
Warto też przy założeniu konta FLEX jako nowa osoba skorzystać z kodów polecających: