Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powtórne zakładanie konta fleks z użyciem tego samego e-maila

ROZWIĄZANE
oper4
Poziom 18, Badacz Przestworzy
Solved!

Pokrótce opiszę swoją sytuację - w dn. 04.10.2020 założyłem aplikacją flex konto z numerem głównym - karta sim zamówiona i dostarczona z Orange Flex kurierem (nr 1). Loginem do ww. konta jest adres e-mail: Jan.kowalski@poczta.pl.

Potem zmigrowałem do ww. konta flex jeden mój numer z nju abonament (nr 2)- jest teraz pokazywany jako numer w Rodzinie. Plany obu numerów w aplikacji flex są aktywne do 04.11.2020.

W dn. 07.10.2020 wypełniłem wniosek w salonie P4 o przeniesienie z dniem 30.10.2020 ww. dwóch numerów fleksa do P4 na kartę.

Czy w dn. 31.10.2020 (oba numery 1 i 2 z fleksa przejdą do P4) będę mógł w aplikacji fleks założyć nowe konto z wykorzystaniem jako login już wcześniej użytego maila: Jan.kowalski@poczta.pl celem dodania jako pierwszego głównego nr 3 z nju abonament, a następnie nr 2 (P4)

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
Solution

@oper4 konto już masz, wiec ponownie nie będzie trzeba zakładać. Po prostu logujesz się tymi samymi danymi na konto i zakładasz plan z przeniesieniem numeru.

Możesz na czacie zgłosić usunięcie konta i w tedy na ten sam adres e-mail będzie trzeba się ponownie zarejestrować.

Jeżeli chodzi o uzyskanie promocji z polecenia, to już drugi raz nie dostaniesz, bo konto już raz zostało założone.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Raczej nie. Konto zostaje ale bez numerów. Ustaw sobie przez czat inny email to wtedy będzie nowe konto. Ale to może ulec zmianie.

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
Solution

@oper4 konto już masz, wiec ponownie nie będzie trzeba zakładać. Po prostu logujesz się tymi samymi danymi na konto i zakładasz plan z przeniesieniem numeru.

Możesz na czacie zgłosić usunięcie konta i w tedy na ten sam adres e-mail będzie trzeba się ponownie zarejestrować.

Jeżeli chodzi o uzyskanie promocji z polecenia, to już drugi raz nie dostaniesz, bo konto już raz zostało założone.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Usunięcie konta flex nie spowoduje na dziś możliwości skorzystania z ponownie z tego samego adresu email.