- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange flex - zablokowane konto od dwóch tygodni.
@IreneuszCD jest spora grupa osób, która jest niefrasobliwa i:
> loguje się nr telefonu zamiast mailem
> założyła konto do apki Flex z mailem tymczasowym lub z syfem spamowym na wp, onet, o2 i interia - dlatego nie otrzyma maila z kodem aby zalogować się do aplikacji
> zasila konto jedynie Blikiem, zamiast podpiąć kartę płatniczą
i... przychodzi moment na odnowienie planu, a tu nagle zdziwienie, że nie mogą dostać się do konta (szczególnie, gdy apka się aktualizuje lub są prace techniczne), nie pamiętając, że co jakiś czas trzeba się zalogować ponownie, a powiadomienia push nie zawsze przychodzą lub użytkownicy je ignorują, myśląc, że Flex działa jak inny klasyczny prepaid.
Może z moją opinią nie będę popularny, ale powinna być wstawka jak w reklamach leków bez recepty - "przed użyciem zapoznaj się z informacjami na stronie flex.orange.pl/pomoc - za błędy po stronie Abonenta nie odpowiadamy".
Wniosek: ludzie nie czytają. Aktywują i nie patrzą. Stąd problemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange flex - zablokowane konto od dwóch tygodni.
Staram się nigdzie nie podpinać karty płatniczej, nigdy mnie żadna przygoda nie spotkała, tu na forum dopiero o tym wyczytałem, trudno sprawdzić czy to prawda, czy fałsz, Blikiem płacę głównie i ważne płatności mam w powiadomieniach na telefonie, sklerozy nie mam, ci się da opłacam na miesiąc z góry 😎
- « Poprzedni
- Następny »