Nie można wyświetlić tego widżeta.

Orange Flex – po co osobny operator?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 653
  • 2776
  • 5

Tak tylko ja przenosząc się od jednego z operatorów do FLEX mam 3 miesiące po 1zł a po 3 miesiącach wracam do obecnego operatora i mam 50% ceny abonamentu przez kolejne 2 lata. 
Co więcej przenosząc się do flex i po 3 miesiącach biorę orange love mini mam de facto 9 miesięcy za 3zł 😄 

Oferta FLEX świetnie pokazuje ile kosztują pracownicy sieci telekomunikacyjnej flex jest tańszy bo zakłada że klient w 95% przypadków "obsłuży się sam":)

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14727
  • 60576
  • 748

@_Artek_  "chłyt matrekingowy". Co nie jest zabronione, jest dozwolone..

Toż to zysk, więc...nie ma co narzekać, bo zlikwidują 😉

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 653
  • 2776
  • 5

Nie przejdę na orange love mini ale po 3 miesiącach we flex wrócę do obecnego operatora i zamiast 90zł miesięcznie będę płacił 45 przez kolejne 2 lata. 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1987
  • 8682
  • 72

@Ronnapisał(-a)

@denk4k , to jest specjalnie zakupiona osobna platforma (innowacyjna) w dolinie krzemowej.

Trochę o technikaliach tej platformy: Orange Poland Uber-izes telecom with Orange Flex (artykuł z 2020 roku ale mimo wszystko warto spojrzeć).

Też mnie zastanawiało "ryzyko" migracji własnych klientów na tańsze opcje we własnej sieci, to daje mniejszy zysk. Ale widocznie i tak jest więcej korzyści z przejmowanych klientów konkurencji.

@_Artek_napisał(-a)

Oferta FLEX świetnie pokazuje ile kosztują pracownicy sieci telekomunikacyjnej flex jest tańszy bo zakłada że klient w 95% przypadków "obsłuży się sam":)

Tak to też działa w skladaniu mebli po zakupie ich w skandynawskiej sieci sklepów lub nawet zamawianie mebli do złożenia na aukcjach internetowych - duży koszt to praca.