- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex – po co osobny operator?
Tak tylko ja przenosząc się od jednego z operatorów do FLEX mam 3 miesiące po 1zł a po 3 miesiącach wracam do obecnego operatora i mam 50% ceny abonamentu przez kolejne 2 lata.
Co więcej przenosząc się do flex i po 3 miesiącach biorę orange love mini mam de facto 9 miesięcy za 3zł 😄
Oferta FLEX świetnie pokazuje ile kosztują pracownicy sieci telekomunikacyjnej flex jest tańszy bo zakłada że klient w 95% przypadków "obsłuży się sam":)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ "chłyt matrekingowy". Co nie jest zabronione, jest dozwolone..
Toż to zysk, więc...nie ma co narzekać, bo zlikwidują 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie przejdę na orange love mini ale po 3 miesiącach we flex wrócę do obecnego operatora i zamiast 90zł miesięcznie będę płacił 45 przez kolejne 2 lata.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ronnapisał(-a)@denk4k , to jest specjalnie zakupiona osobna platforma (innowacyjna) w dolinie krzemowej.
Trochę o technikaliach tej platformy: Orange Poland Uber-izes telecom with Orange Flex (artykuł z 2020 roku ale mimo wszystko warto spojrzeć).
Też mnie zastanawiało "ryzyko" migracji własnych klientów na tańsze opcje we własnej sieci, to daje mniejszy zysk. Ale widocznie i tak jest więcej korzyści z przejmowanych klientów konkurencji.
@_Artek_napisał(-a)Oferta FLEX świetnie pokazuje ile kosztują pracownicy sieci telekomunikacyjnej flex jest tańszy bo zakłada że klient w 95% przypadków "obsłuży się sam":)
Tak to też działa w skladaniu mebli po zakupie ich w skandynawskiej sieci sklepów lub nawet zamawianie mebli do złożenia na aukcjach internetowych - duży koszt to praca.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »