- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina czy osobne konta
@darek_s74 dokładnie, jak napisałeś. I dla każdego numeru masz duplikat eSIM. W Rodzinie tylko główny numer ma duplikat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@darek_s74 żaden problem. Jak masz jeszcze pytania co do FLEX-a to pisz. Może jeszcze ktoś w tym temacie się odezwie i coś dopowie, co ja mogłem przeoczyć.
Jak będziesz przenosił numery do FLEX, to weź z salonu kilka starterów Orange FLEX. Są bezpłatne. Na twoim miejscu wziąłbym przynajmniej trzy na numer, tak na wszelki wypadek. Kartę SIM w razie potrzeby możesz sam wymienić, potrzebny tylko nowy starter.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Twoim przypadku lepiej FLEX Rodzina, jeśli chcesz zarządzać tymi numerami. Jeśli nie, to oddzielnie, ale i tak są wszystkie zarejestrowane na Ciebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron tylko zauważ, że @darek_s74 ma Nju Duet. Jeżeli będzie chciał numer główny w Rodzinie z Nju Duet, to utraci zniżki i będzie płacił za jeden miesiąc więcej. Druga sprawa, jak zależy na czasie, to do rodziny numery może przenosić pojedynczo. Na niezależne konta może przenieść wszystkie na raz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numery do Rodzina FLEX przeniosłem w tym samym czasie, na raz. Jak przeniesie NJU DUET w tym samym czasie, to nie utraci zniżek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron miałeś przed przeniesieniem ustawiony numer główny?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, na pierwszy zabrałem się za numer, który ma być główny, a 5 minut później dodałem do Rodziny drugi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O co chodzi z tą utratą zniżek i płaceniu za kolejny miesiąc w Nju Mobille? Myślałem, że z przeniesieniem numerów nie ma żadnego problemu,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron były informacje na NO od użytkowników, że są problemy z przejściem z Nju Duet. Sam nie przenosiłem, więc bazowałem na info od innych użytkowników. Ciekawi mnie tylko, czemu Tobie się udało przenieść, a inni mieli kłopoty?
Jeszcze pytanie, czy Nju Duet, to jest abonament, czy oferta na kartę?
@darek_s74 z tego co pamiętam, to Nju Duet, to dwa numery powiązane zniżkami. Jeżeli jeden numer przeniesiesz z oferty, a drugi zostanie to traci zniżki.