- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niepożądana aplikacja Orange
@j131 , jak już wcześniej mówiłem, jak tylko dorwę nowego Samsunga, to ze starym pójdę do autoryzowanego serwisu. W razie czego, mam na uwadze tego Twojego linka-dzięki😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Venomoth3 w jakim temacie pisałeś do @Anonim? Bo treść wg mnie słabo pasuje do wątku o problemach @bronzub z aplikacjami Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , skończyły się akcje z jedną, to herszt bandy, czyli Apss Orange wyskakuje zza krzaków i "zaprasza" do instalacji. Tej damy nie idzie odinstalować, ale wymuszę jej zatrzymanie, lub zamknięcie. Tyle mogę, tylko czy nie będzie powodem wadliwego działania pozostałych aplikacji? Zobaczy się😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co Ci tam znowu "proponują"? Mam nadzieję, że nie w postaci uruchomionego procesu ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 mam tylko "zaproszenie" do instalacji. Już wymusiłem jej zatrzymanie, ale też od razu wyskoczył komunikat, że inne aplikacje przestaną działać poprawnie. Opinia poszła do nich po raz drugi.
Edit: Dostarczenie nie powiodło się na adres dedykowany, który z automatu podstawia się, więc nie ma ręcznej ingerencji. Może odpowiedzą mi na to pierwsze zgłoszenie, to opiszę kolejne błędy. Wymuszenie nie pomogło jednak. Wymusiłem drugą i trzecią dostępną opcję, a mianowicie: Wyłącz oraz Wyłącz odświeżanie w tle😁
Wiesz co? Apss Orange ma pod swoją pieczą także te nie związane z operatorem. Teraz to zobaczyłem.
- « Poprzedni
- Następny »