Nie można wyświetlić tego widżeta.

Kiedy złożyć dyspozycje przeniesienia numeru do FLEX

ROZWIĄZANE

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 15
  • 38
  • 0

a nie wiedziałem , ze nie trzeba wypowiadać umowy u starego operatora przy przeniesieniu numeru do flex, dobra opcja!

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3367
  • 8162
  • 152

@lotuss1 nigdzie nie można wypowiadać. Jak przenosisz, to operator załatwia wszystko za Ciebie.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20223
  • 58476
  • 795

@Ron można wypowiadać samodzielnie i przenosić numer do innego operatora jednocześnie. Sam osobiście tak robiłem, ale nie ma to sensu, bo poprzedni operator dostaje wtedy podwójne wypowiedzenie.

@lotuss1 jak składasz wniosek o przeniesienie, to nowy operator po otrzymaniu wniosku resztę spraw z poprzednim operatorem załatwia za Ciebie.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 643
  • 2742
  • 5

@lotuss1 Od dawna tak jest, po prostu dajesz pełnomocnictwo i nowy operator robi to za Ciebie. 

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3367
  • 8162
  • 152

@ketrasaArtur to miałeś szczęście, bo tak można stracić numer. Widocznie wcześniej zdążyłeś przenieść numer. 

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 1048
  • 4301
  • 19

Wg mnie najbezpieczniej jest przejść na kartę, a potem przenosić nr na lewo i prawo, bez ryzyka, że coś się wykrzaczy:).

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 643
  • 2742
  • 5

Przeniosę na 3 miesiące do flex a potem wrócę do T jako przenoszący numer i będę miał przez kolejne 2 lata 50% taniej niż to co oferują mi teraz na przedłużenie umowy.....:D

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 15
  • 0

Ja już dawno się wyleczyłem z abonamentu. Ok. T-M daję teraz 50 procent ceny, ale... w cenie flexa 35 zł jest limit prędkości. Bez limitu 45 zł.

Flex za to daje darmową kartę z numerem np. do zegarka.

Nie wspomnę o świetnej opcji roamingu tu i tam. 

Zużywam teraz średnio 20 GB z pakietu 75 GB. Reszta ląduje w sejfie do wykorzystania kiedyś tam.

Po 3 miesiącach wziąłem roczną subskrypcję za 350. Z obawy, że za chwilę ceny pójdą w górę, bo za 5G ktoś musi zapłacić. 

Może tak mówię, bo zerwałem przed terminem umowę z Plusem, w którym zasieg był tak beznadziejny, że opłacało mi się za zwolnienie z cyrografu zapłacić 200 zł. Tej sieci na pewno nie polecam. I właśnie to powód dla którego flex jest ok.