- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie czat na stronie flex?
@Walew wyczyść w takim razie ciasteczka w przeglądarce, sprawdź, czy na innej przeglądarce działa. Tylko w ten sposób jest dostęp do czatu przez stronę internetową.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbowałam. Dalej to samo masakra
Czy to musi byc strona wyswieltana na przegladarce w komorce?
Dodam tylko ze ja loguje sie na konto przez fb
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@Walew wyczyść w takim razie ciasteczka w przeglądarce, sprawdź, czy na innej przeglądarce działa. Tylko w ten sposób jest dostęp do czatu przez stronę internetową.
na trzech edge, chrome, firefox - to samo, a czyszczenie nie zmienilo niczego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Walewnapisał(-a)
@ketrasaArturnapisał(-a)@Walew wyczyść w takim razie ciasteczka w przeglądarce, sprawdź, czy na innej przeglądarce działa. Tylko w ten sposób jest dostęp do czatu przez stronę internetową.
na trzech edge, chrome, firefox - to samo, a czyszczenie nie zmienilo niczego
Nie wiem co robisz nie tak albo czego nie widzisz, ale zapewniam Cię że czat Flex działa zupełnie normalnie np. na przeglądarce Chrome na W10. Nie potrzebujesz niczego specjalnego, normalny komputer z dostępem do internetu i dane do logowania. Klikasz, logujesz się i pojawia się ta, przyznaję trochę kryptyczna, ikonka z chmurkami (taka sama jak pokazał kolega @ketrasaArtur na komórce), przywiązana do prawego dolnego rogu okna. Klikasz w tę ikonkę i otwiera się okno czatu.
PS. Możesz pokazać w miarę kompletny, niepomazany zrzut ekranu na którym będzie widoczny prawy, dolny róg okna przeglądarki? Może to nam ułatwi diagnostykę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Logowanie do czatu FLEX przez stronę internetową jest teraz w Pomocy, na dole strony.
https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Nowy-wygl%C4%85d-strony-FLEX/m-p/376278#U377412
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »