Nie można wyświetlić tego widżeta.

Gdzie czat na stronie flex?

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2154
  • 10296
  • 86

@Walew Spróbuj w trybie incognito.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19515
  • 56458
  • 767

@Walew wyczyść w takim razie ciasteczka w przeglądarce, sprawdź, czy na innej przeglądarce działa. Tylko w ten sposób jest dostęp do czatu przez stronę internetową.

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 7
  • 23
  • 0

Spróbowałam. Dalej to samo masakra

Czy to musi byc strona wyswieltana na przegladarce w komorce?

Dodam tylko ze ja loguje sie na konto przez fb

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 7
  • 23
  • 0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Walew wyczyść w takim razie ciasteczka w przeglądarce, sprawdź, czy na innej przeglądarce działa. Tylko w ten sposób jest dostęp do czatu przez stronę internetową.

na trzech edge, chrome, firefox - to samo, a czyszczenie nie zmienilo niczego

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6199
  • 25297
  • 211

@Walewnapisał(-a)

@ketrasaArturnapisał(-a)

na trzech edge, chrome, firefox - to samo, a czyszczenie nie zmienilo niczego

Nie wiem co robisz nie tak albo czego nie widzisz, ale zapewniam Cię że czat Flex działa zupełnie normalnie np. na przeglądarce Chrome na W10. Nie potrzebujesz niczego specjalnego, normalny komputer z dostępem do internetu i dane do logowania. Klikasz, logujesz się i pojawia się ta, przyznaję trochę kryptyczna, ikonka z chmurkami (taka sama jak pokazał kolega @ketrasaArtur na komórce), przywiązana do prawego dolnego rogu okna. Klikasz w tę ikonkę i otwiera się okno czatu.

PS. Możesz pokazać w miarę kompletny, niepomazany zrzut ekranu na którym będzie widoczny prawy, dolny róg okna przeglądarki? Może to nam ułatwi diagnostykę?

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19515
  • 56458
  • 767

Logowanie do czatu FLEX przez stronę internetową jest teraz w Pomocy, na dole strony.

https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Nowy-wygl%C4%85d-strony-FLEX/m-p/376278#U377412