- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GONET.TV czyli brakująca telewizja w Videopass
GONET.TV czyli brakująca telewizyjna usługa w Orange Flex VIDEOPASS
Założyłem wątek popierający NOWOŚĆ by w usłudze videopass pojawiła się jakaś telewizja bez limitów czyli w videopass, nie ma co liczyć na inne OTT więc mocno rozwijająca się telewizja w Polsce GONE.TV jest z pewnością otwarta na wszelkie propozycje i tak pomyślałem czy Orfange flex dał by rade dać nam telewizje bez limitu bo brak tu jest dla nas.
Zapraszam na poparcie by owa usługa się pojawiła i skorzystania z niej.
Jest szansa by dogadać się?
https://nasz.orange.pl/t5/Pomysły/GONET-TV-w-VideoPass-Flex/idi-p/251361
https://www.gonet.tv/pl/?gclid=EAIaIQobChMIqbft54zT7gIVlYjVCh3RwQs5EAAYASAAEgIlofD_BwE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przecież w Video Pass jest już WP Pilot, jest Canal+, jest IPLA, Orange TV Go - także telewizja OTT jak najbardziej jest. Nie wiem, czemu uważasz że nie ma szans na inne OTT i że nie ma w VP telewizji.
Co do samego serwisu - jeśli pewnie będzie wystarczająca jego popularność, to się pojawi. Patrząc na ten serwis to marnie to wygląda, kanały dostępne już na WP Pilot za darmo, czyli DVB-T; i jakieś tam zagraniczne kanały no i FilmBoxy. Nic więcej.
Moim zdaniem - nieopłacalnym jest wprowadzanie tego do VideoPass na ten moment.
Darowałbym także sobie stwierdzenie "mocno rozwijająca się", bo np. ja i moi znajomi o tym serwisie nie słyszeli, w internecie też nie ma kampanii reklamowych 😉 Na wyrost.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli jest Canal+ ott, jest IPLA, to szkoda że pełnych informacji brakuje w aplikacji i nie każdy o tym wie.
Śledzę i widzę jak co raz więcej kanałów się pojawia w tym nie długo HBO (wiem flex ma ale nie każdy wykupi oddzielnie skoro będzie miał w pakiecie)😣
Orange TV Go nie każdy ma.
Każdy ma swój gust i wybór.
WP.pilot nie każdy jest zadowolony i nie oferuje nagrywania , canal+ nie każdy ma poza tym koszty u nich ogromne i nie oferuje nagrywania , ipla kto co lubi ale też bez nagrywania słaba nudna oferta.🤔🙄
Gonet.tv umożliwia nadrywanie bez kosztów. i cena niższa niz przedstawia to wp.pl, cana+, itp..
Oceniasz tak już negatywnie, nikt nie musi mieć wymogu gustu jak twój skoro nie miałeś możliwości jej przetestowania, sporo jest kanałów polskich przetestuj a potem porozmawiajmy. 😋
Nie sądzę że już są najlepsi ale co chwila jest coś nowego.
Ale posiadają też kanały czeskie, słowackie, jakich nie dostaniesz w polsce.
Na marketing może przyjdzie jeszcze czas jak i na nowe kanały.
Poza tym odpowiednie serwisy rozpisują się o nich zaczynać o małego by wyjść wyżej.
😁
Może wszędzie mają pisać "artkuł sponsorowany??/" byś zauważył. Rozumiem ty i znajomi macie własne strony i źródła ja i moi znajomi inne strony i źródła.
Po zalogowaniu jak to wygląda w artykule SK.
min: https://satkurier.pl/news/197797/gonettv-nowa-usluga-streamingowa-na-polskim-rynku.html
Czasu więcej i może cię zaspokoją. 😊 Start zawsze jest od negatywów, tak samo miał PLAYNOW.
Dajmy 6mies i obserwujmy 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak najbardziej pełne informacje są:
https://www.orange.pl/lp/video-pass
Wystarczy poszukać 😉
Co do samej usługi i porównania - korzystam czasem z WP Pilot i jest okej, tak samo opinie w internecie wskazują, że jednak zadowolenie jest duże. Mało komu zależy na nagrywaniu telewizji linearnej w dobie VoD, więc nie jest to future, na którym można zbijać kokosy 🙂
Ipla - może i faktycznie nie mają super oferty, chociaż ostatnio nawet T-Mobile oferuje ich pakiety, więc coś jest na rzeczy - jest to jeden z najlepszych serwisów VoD i TV OTT w Polsce - z racji bycia klientem zielonych korzystam z IPLI i nie narzekam. Tu opinie w internecie są różne, ale ogromnych narzekań nie ma.
Canal+ jest drogi, ale oferuje bardzo dobry content.
Nie oceniam negatywnie - ale jedynym źródłem informacji na temat tej usługi są artykuły sponsorowane, na prawdę nie mogę znaleźć dobrych, rzetelnych opinii na temat tego serwisu. Wszystkie z listopada, opublikowane praktycznie tego samego dnia.
Poza tym oferta wygląda biednie - to nie jest coś, co wyssałem sobie z palca.
Po prostu moim zdaniem oferowanie tak biednego serwisu w ramach VideoPass jest dla Orange nieopłacalne. Tyle 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@scanx w samej apce tak wygląda informacja o Video Pass i jakie aplikacje:
Po kliknięciu w przycisk - Wybierz Video Pass mamy piętrzenie info o apkach:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Video Pass w głównym Orange nie jest tym samym Video Pass'em, co we Flexie. Miał być, temat umarł śmiercią naturalną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślisz że każdy będzie buszował za informacjami czy regulaminy co jeszcze ma w videopass? po to jest aplikacja gdzie jak nie widać czy ipla, czy cana+ ott, czy coś jest tam dostępne, użytkownicy widzi przed wykupem loga ikony dostępnych usług po wykupieniu videopass, @ Michał sam pisał z rok temu w wakacje ze dodadzą loga w apce też i tvp i tvp sport, i co dziś większość ludzi nie wie że może takie mieć usługi w videopass, człowiek idzie na łatwiznę i wierzy to co jest mu w aplikacji przedstawione. 😏
To jeśli tvp , tvp sport, canal+ ott, ipla, są w videopass to dlaczego do dnia dzisiejszego nie pojawiły się ikony w aplikacji żaden problem je dodać by szarak użytkownik o tym wiedział a tak to nikt o tym praktycznie nie wie.🤔
Tak są opinie różne bo są to opinie w trakcie startu gdzie nie było dużo do zaoferowania do dziś sporo się zmieniło. Każdy oczekiwał by już słodkości i miodu. 🙂
Zachowujesz się i piszesz opinie już za każdego za kogoś bo twoje zdanie jest najważniejsze i za jakieś guru się uważasz bez urazy 😑
Chwalisz iple to się cieszę, ja zaproponowałem czy jest możliwe i szansa nie ma nalegania na już a zapoznanie się... a ty już mało kanałów, mało to tamto, nagrywanie w tych czasach też jest ważne i tu przykład twoja opinia bo po co to komu, tobie nie ale innym tak. Proste logiczne. 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@scanx czy aby na pewno chciałeś odpisać mi? Nie pomyliłeś osób? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oczywiście. 🤣
Wrócimy do tematu jak się rozkręci na dobre może za 6mies albo do końca grudnia br. Bo nie ma sensu pisać o pierdołach.
Kto będzie zainteresowany z czasem to sam zdecyduje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadal mam wrażenie, że jednak nie mi chciałeś odpowiedzieć 😉 Osoby Ci się pomyliły.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »