GONET.TV czyli brakująca telewizyjna usługa w Orange Flex VIDEOPASS
Założyłem wątek popierający NOWOŚĆ by w usłudze videopass pojawiła się jakaś telewizja bez limitów czyli w videopass, nie ma co liczyć na inne OTT więc mocno rozwijająca się telewizja w Polsce GONE.TV jest z pewnością otwarta na wszelkie propozycje i tak pomyślałem czy Orfange flex dał by rade dać nam telewizje bez limitu bo brak tu jest dla nas.
Zapraszam na poparcie by owa usługa się pojawiła i skorzystania z niej.
Jest szansa by dogadać się?
https://nasz.orange.pl/t5/Pomysły/GONET-TV-w-VideoPass-Flex/idi-p/251361
https://www.gonet.tv/pl/?gclid=EAIaIQobChMIqbft54zT7gIVlYjVCh3RwQs5EAAYASAAEgIlofD_BwE
Przecież w Video Pass jest już WP Pilot, jest Canal+, jest IPLA, Orange TV Go - także telewizja OTT jak najbardziej jest. Nie wiem, czemu uważasz że nie ma szans na inne OTT i że nie ma w VP telewizji.
Co do samego serwisu - jeśli pewnie będzie wystarczająca jego popularność, to się pojawi. Patrząc na ten serwis to marnie to wygląda, kanały dostępne już na WP Pilot za darmo, czyli DVB-T; i jakieś tam zagraniczne kanały no i FilmBoxy. Nic więcej.
Moim zdaniem - nieopłacalnym jest wprowadzanie tego do VideoPass na ten moment.
Darowałbym także sobie stwierdzenie "mocno rozwijająca się", bo np. ja i moi znajomi o tym serwisie nie słyszeli, w internecie też nie ma kampanii reklamowych
Jeśli jest Canal+ ott, jest IPLA, to szkoda że pełnych informacji brakuje w aplikacji i nie każdy o tym wie.
Śledzę i widzę jak co raz więcej kanałów się pojawia w tym nie długo HBO (wiem flex ma ale nie każdy wykupi oddzielnie skoro będzie miał w pakiecie)
Orange TV Go nie każdy ma.
Każdy ma swój gust i wybór.
WP.pilot nie każdy jest zadowolony i nie oferuje nagrywania , canal+ nie każdy ma poza tym koszty u nich ogromne i nie oferuje nagrywania , ipla kto co lubi ale też bez nagrywania słaba nudna oferta.
Gonet.tv umożliwia nadrywanie bez kosztów. i cena niższa niz przedstawia to wp.pl, cana+, itp..
Oceniasz tak już negatywnie, nikt nie musi mieć wymogu gustu jak twój skoro nie miałeś możliwości jej przetestowania, sporo jest kanałów polskich przetestuj a potem porozmawiajmy.
Nie sądzę że już są najlepsi ale co chwila jest coś nowego.
Ale posiadają też kanały czeskie, słowackie, jakich nie dostaniesz w polsce.
Na marketing może przyjdzie jeszcze czas jak i na nowe kanały.
Poza tym odpowiednie serwisy rozpisują się o nich zaczynać o małego by wyjść wyżej.
Może wszędzie mają pisać "artkuł sponsorowany??/" byś zauważył. Rozumiem ty i znajomi macie własne strony i źródła ja i moi znajomi inne strony i źródła.
Po zalogowaniu jak to wygląda w artykule SK.
min: https://satkurier.pl/news/197797/gonettv-nowa-usluga-streamingowa-na-polskim-rynku.html
Czasu więcej i może cię zaspokoją.
Dajmy 6mies i obserwujmy
Jak najbardziej pełne informacje są:
https://www.orange.pl/lp/video-pass
Wystarczy poszukać
Co do samej usługi i porównania - korzystam czasem z WP Pilot i jest okej, tak samo opinie w internecie wskazują, że jednak zadowolenie jest duże. Mało komu zależy na nagrywaniu telewizji linearnej w dobie VoD, więc nie jest to future, na którym można zbijać kokosy
Ipla - może i faktycznie nie mają super oferty, chociaż ostatnio nawet T-Mobile oferuje ich pakiety, więc coś jest na rzeczy - jest to jeden z najlepszych serwisów VoD i TV OTT w Polsce - z racji bycia klientem zielonych korzystam z IPLI i nie narzekam. Tu opinie w internecie są różne, ale ogromnych narzekań nie ma.
Canal+ jest drogi, ale oferuje bardzo dobry content.
Nie oceniam negatywnie - ale jedynym źródłem informacji na temat tej usługi są artykuły sponsorowane, na prawdę nie mogę znaleźć dobrych, rzetelnych opinii na temat tego serwisu. Wszystkie z listopada, opublikowane praktycznie tego samego dnia.
Poza tym oferta wygląda biednie - to nie jest coś, co wyssałem sobie z palca.
Po prostu moim zdaniem oferowanie tak biednego serwisu w ramach VideoPass jest dla Orange nieopłacalne. Tyle
@scanx w samej apce tak wygląda informacja o Video Pass i jakie aplikacje:
Po kliknięciu w przycisk - Wybierz Video Pass mamy piętrzenie info o apkach:
Video Pass w głównym Orange nie jest tym samym Video Pass'em, co we Flexie. Miał być, temat umarł śmiercią naturalną.
Myślisz że każdy będzie buszował za informacjami czy regulaminy co jeszcze ma w videopass? po to jest aplikacja gdzie jak nie widać czy ipla, czy cana+ ott, czy coś jest tam dostępne, użytkownicy widzi przed wykupem loga ikony dostępnych usług po wykupieniu videopass, @ Michał sam pisał z rok temu w wakacje ze dodadzą loga w apce też i tvp i tvp sport, i co dziś większość ludzi nie wie że może takie mieć usługi w videopass, człowiek idzie na łatwiznę i wierzy to co jest mu w aplikacji przedstawione.
To jeśli tvp , tvp sport, canal+ ott, ipla, są w videopass to dlaczego do dnia dzisiejszego nie pojawiły się ikony w aplikacji żaden problem je dodać by szarak użytkownik o tym wiedział a tak to nikt o tym praktycznie nie wie.
Tak są opinie różne bo są to opinie w trakcie startu gdzie nie było dużo do zaoferowania do dziś sporo się zmieniło. Każdy oczekiwał by już słodkości i miodu.
Zachowujesz się i piszesz opinie już za każdego za kogoś bo twoje zdanie jest najważniejsze i za jakieś guru się uważasz bez urazy
Chwalisz iple to się cieszę, ja zaproponowałem czy jest możliwe i szansa nie ma nalegania na już a zapoznanie się... a ty już mało kanałów, mało to tamto, nagrywanie w tych czasach też jest ważne i tu przykład twoja opinia bo po co to komu, tobie nie ale innym tak. Proste logiczne.
@scanx czy aby na pewno chciałeś odpisać mi? Nie pomyliłeś osób?
Oczywiście.
Wrócimy do tematu jak się rozkręci na dobre może za 6mies albo do końca grudnia br. Bo nie ma sensu pisać o pierdołach.
Kto będzie zainteresowany z czasem to sam zdecyduje.
Nadal mam wrażenie, że jednak nie mi chciałeś odpowiedzieć