Flex - co dalej?

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3512
  • 8790
  • 158

Flex - co dalej?

Niestety, ale widzę zamrożoną ofertę bez odświeżania. Co się dzieje?

Nawet przejście z karty do abo Orange daje za 35 zł 100GB, a we Flex mamy 75GB. 

Flex spowalnia. 😔

@Maciej_FLEX @Karol_Flex

Rotacja ludzi też jest. 

4 ODPOW. 4

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 499
  • 2342
  • 21

Flex - co dalej?

@Ron W planie za 50 pln masz 150GB. Czytałem archiwalne dyskusje i widziałem jaki był płacz jak Orange podnosiło ceny za najniższe plany we Flex. Jak zrobi to znowu, to ponownie będzie płacz i jeszcze większa rotacja 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 385
  • 1738
  • 5

Flex - co dalej?

Flex ma więcej cech abonamentu niż karty. Niestety ale najbardziej opłaca się prepaid. 

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3512
  • 8790
  • 158

Flex - co dalej?

@arthur 50 zł za 150 GB🤦. W abonamencie za przejście z karty 45 zł 350 GB. W PrePaid setki GB. 

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 499
  • 2342
  • 21

Flex - co dalej?

@Ronnapisał(-a)

@arthur 50 zł za 150 GB🤦. W abonamencie za przejście z karty 45 zł 350 GB. W PrePaid setki GB. 

@Ron Za te 50 pln jest oczywiście nie tylko 150 GB, ale jeszcze przecież 2 karty sim z tym samym numerem do wykorzystania w dowolny sposób, w tym jedna z nich w postaci esim może być do smarwatcha - tego brak w prepaidzie, brak zobowiązania - w przeciwieństwie do abo, jest możliwość dokupienia za 15 pln - czyli bdb oferta dodatkowych numerów z nolimit, nieskończone setki gigabajtów z których korzystam i to nie tylko w jakiejś strefie domowej jak w abo są w trochę wyższym planie etc. etc. etc.

Zmierzam natomiast do tego, że  liczenie na to, że za 35 pln dostaniesz we flex "więcej" to oszukiwanie samego siebie (chciałbym się mylić!)

Raczej mogłoby być w najniższym planie 150 GB za 45 pln - jest nawet taki "abonament" w orange free co może wyznaczać drogę. A 45 pln za najniższy plan wydaje się zbyt dużym progiem wejścia. W sumie ciekawe jakie usługi, zmiany zostałyby ewentualnie wprowadzone, aby osłodzić podwyżki najwyższego planu. Mnie jako użytkownikowi nic w tej chwili nie przychodzi do głowy, czego może szczególnie brakować 

Cieszy natomiast uzupełnianie się ofert Orange - abo, free, flex, nju. Każdy może coś wybrać w zależności z jakich usług korzysta