- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W aplikacji Flex nie doszukałem się dodatkowych usług dla numerów objętych Flexem, natomiast w aplikacji MO dwa numery miały oferty Microsoftu 365 oraz z IT. Tylko w tym jednym miejscu, bo w zasadzie szukałem, czy może też są objęte usługami cybertarczy. Niby dwa oddzielne byty w Orange, a tak pomieszane, że naprawdę zazdroszczę obu deweloperom. Dlatego stworzyłem nowy temat, bo może ktoś z kompetentnych osób w końcu zareaguje.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex...a usługi dodatkowe
@bronzub ja tam kompetentny w usługach marki nie jestem, ale mam niedosyt w opisie czego oczekujesz. Temat sugeruje jakoby oczekujesz dodatkowych usług, jak rozumiem spoza typowych dla usług telekomunikacyjnych... ale zgadywać nie chcę. Więc może zdradź, co by Cię interesowało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , mnie nie chodzi o moje oczekiwania, a o to, dlaczego włącza się numery Flexa do aplikacji MO i oferuje dla nich usługi. Natomiast numer stacjonarny, w wyniku wpisania w wyszukiwarce aplikacji MO, nie istnieje, chociaż jest widoczny jako usługi stacjonarne. Flex natomiast nie oferuje w aplikacji tych usług, które wymieniłem w pierwszym poście. Nie mam pomysłu, jak dotrzeć do obu deweloperów, żeby jasno określili zakres kompetencji swoich aplikacji. Czy mój "kumaty język" (dla mnie), jest w stanie wyoślić moje spostrzeżenia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od kiedy numerami Flexa można zarządzać w MO?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@f00ku55napisał(-a)Od kiedy numerami Flexa można zarządzać w MO?
@f00ku55 , nie nazwałbym tego zarządzaniem, tylko są widoczne, gdy najeżdżam na pakiety i usługi.
@Misiek62 , taki sam problem dotyczył numeru Flexa "wyrwanego" z OL na koncie webowym MO. Długo systemy mieliły, aż w końcu zniknął. Czasem ręce opadają, jak trafię na konsultanta, który nie kojarzy, o czym rozmawiamy😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub jak wspomnisz konsultantowi na infolinii o FLEX, to możesz być pewny, że sprawa nie zostanie rozwiązana.
Najczęściej numer przenoszony do FLEX z konta Mój Orange znika do 24 godzin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , po rozmowie na czacie dowiedziałem się, że we Flexie zarządzam numerami, natomiast w aplikacji i na webowym koncie MO, zarządzam urządzeniami. To by się trzymało kupy, bo telefony są zakupione na raty w Orange i figurują na koncie MO jako urządzenia. Więc pakiety i usługi mogę dokupić także na numery Flexa bezpośrednio z aplikacji MO. Opłaty będą doliczone do faktury comiesięcznej. Natomiast Flex ma swoje promocje. Np. Klub Flex aktualnie ma (u mnie je widzę) aż 14 ofert czasowych, w tym trzy z krótkim terminem do skorzystania z nich.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz