- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Rodzina
Aha. A jesli nie przeleje giga to w tym planie moze sobie wykupić dodatkowe giga np 5giga za 10zl. 25+15+10=50zl hmmm Choć tu mogli zaszaleć z mniejszymi cenami jesli nie było by przelewu giga.
Z jednej strony oferta tez ma minus dla mnie bo mogli by też dac jako solo z 5gigami za 15zl w planie oferta wtedy bardziej konkurencyjna dla mniej wymagajacych.
Nie musi być social Music w tym czy video.
W sumie w rodzienie tez mogli by zostawic 5giga a administrator sam by wlaczyl socjal video czy Music w swoim planie dla dwuch np i przelewal giga jeśli dana osoba by chciała jesli by wyczerpała tę pulę giga
Przynajmniej ja tak rozumie i podaję lepsze rozwinięcie.
Nie da się wyżyć rodziny z 5 nr w planie 25zl 😂
Wiem że to biznes is biznes 🙂 i zysk musi być.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Rodzina
Spójrz na to tak że za 30 zl masz 30 GB. Dodatkowy 15 zł. Dwa numery 45 zl. Jeden kosztuje 22.50.
Masz 5 numerów. Kupujesz na głównym 50 zl i 50 GB. Reszta 4 razy po 15 GB. Masz średnio 10 GB na numer ale dzielisz jak chcesz. Cenowo łącznie 110 zł, czyli 22 zł na numer.
Z innej beczki, w flex rodzinie poza numerem głównym dla członków rodziny nie można kupić dodatkowej sim.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Rodzina
A ja z kolei widzę błędy w pisowni na pokazanych przez @Piotrekk85 screenach. Ciągle potykam się na forum o różne wpadki językowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Rodzina
szkoda że nie można go uruchomić jako podstawowego, sam mam abo, ale dziadkom odrazu bym uruchomił takie abonamenty po 15, bo w ogóle nie potrzebują neta, może kiedyś będzie taka opcja 🙂 poczekam...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Rodzina
I dlatego żaden operator nie oferuje dla mniej wymagających (nie mówię tu o wirtualnych) wystarczyło by dodać lekki 3/5?net by nie wpaść w dług danych kasa i dla osób solo też powinna być dostępna. I taka oferta była by naprawdę konkurencją w W4. Ale cóż nie słyszą nas.
Była by dostępna dla solo i odrębnie dla rodziny. A gwarantuję było by zainteresowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Rodzina
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex Rodzina
Wczoraj po aktualizacji widziałem wśród zakładek "rodzinkę". Dzisiaj już jej nie mam, więc się wylogowałem i spróbowałem "wkraść się w łaski rodzinki" jako że mam Flexa. Po próbie logowania, tego mojego numeru nie ma w bazie, więc jak się wgryźć w te łaski?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś