- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziel się GB ze znajomymi w Orange Flex
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma co się zastanawiać. Jest możliwość przekazywania GB, to z miłą chęcią przekazuje komu potrzeba i jest wspaniale 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Emill1napisał(-a)
@j131że co? niby czym. Napisałem tylko, że jak miałem Flexa to zdaje mi się, że tam pisało przy tej usłudze że jest tylko dla rodziny i znajomych. Nie wiem gdzie w tym stwierdzeniu widzisz jakąś obrazę
W tym, że zarzucasz mi... mijanie się z prawdą, w dodatku na podstawie niesprecyzowanych bliżej przekonań.
Mam Flexa i niczego takiego nie widzę w regulaminie. Nie żeby to było jakoś ważne, ale IMHO po prostu szukasz przysłowiowej dziury w całym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Duże paczki GB mam do przekazania. Trudno obecnie komuś przekazać, bo TERALATO ma topie, natomiast w najwyższym planie UNLMTD.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Emill1napisał(-a)opcja przekazania gb w zamyśle orange była dla osób z rodziny, bądź znajomych.
I wszystko się zgadza. Jak ktoś podaje mi swój numer, żeby przekazać mu GB to staje się automatycznie moim znajomym... 😀
Swoją drogą jak chciałbyś weryfikować czy ktoś jest czyimś znajomym czy nie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie kolega chciałby założenia czegoś w rodzaju Ochotniczej Rezerwy Milicji Regulaminowej 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Emill1napisał(-a)@Samotnick opcja przekazania gb w zamyśle orange była dla osób z rodziny, bądź znajomych. Chyba nawet tak pisze przy tej opcji Teraz nie mam flexa to nie pamiętam jak dokładnie tam pisze. I w takim warunku znasz czyjś numer. To, że znalazło zastosowanie to poza gronem rodziny, znajomych to inna sprawa. Zasadniczo orange mogłoby wyciągnąć jakieś konsekwencje chyba z tego gdyby chcieli.
Opcja jest dla znajomych, nie tylko dla rodziny, mam FLEX, więc żadnych konsekwencji dla udostępniających GB nie będzie, po co pisać o tym, to pewna promocja by przyciągnąć młodych do FLEX, jak wiele innych w tej ofercie 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A mnie jednak intryguje skąd ktoś wie co ktoś inny miał na myśli. I niby czemu miałoby to mieć znaczenie co miał na myśli, jeśli tego nie wyartykułował. Nie ma takiego zapisu w regulaminie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś