Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dziel się GB ze znajomymi w Orange Flex

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 437
  • 1242
  • 2

@j131 że co? niby czym. Napisałem tylko, że jak miałem Flexa to zdaje mi się, że tam pisało przy tej usłudze że jest tylko dla rodziny i znajomych. Nie wiem gdzie w tym stwierdzeniu widzisz jakąś obrazę

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19546
  • 56570
  • 768

Nie ma co się zastanawiać. Jest możliwość przekazywania GB, to z miłą chęcią przekazuje komu potrzeba i jest wspaniale 🤗

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6234
  • 25440
  • 212

@Emill1napisał(-a)
@j131że co? niby czym. Napisałem tylko, że jak miałem Flexa to zdaje mi się, że tam pisało przy tej usłudze że jest tylko dla rodziny i znajomych. Nie wiem gdzie w tym stwierdzeniu widzisz jakąś obrazę

W tym, że zarzucasz mi... mijanie się z prawdą, w dodatku na podstawie niesprecyzowanych bliżej przekonań.

Mam Flexa i niczego takiego nie widzę w regulaminie. Nie żeby to było jakoś ważne, ale IMHO po prostu szukasz przysłowiowej dziury w całym.

• 437
  • 1242
  • 2

@j131 nie szukam, wiele razy sam korzystałem z tego. Tak tylko mówię, że z tego co kojarzę, bo kilka lat temu miałem flexa i teraz tego nie sprawdzę, nie do tego Orange stworzył te uslugę. Ale mi to nie przeszkadza, tylko odniosłem się do tego co tak któraś osoba pisała na ten temat

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19546
  • 56570
  • 768

Duże paczki GB mam do przekazania. Trudno obecnie komuś przekazać, bo TERALATO ma topie, natomiast w najwyższym planie UNLMTD.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 363
  • 1502
  • 6

@Emill1napisał(-a)

opcja przekazania gb w zamyśle orange była dla osób z rodziny, bądź znajomych.

I wszystko się zgadza. Jak ktoś podaje mi swój numer, żeby przekazać mu GB to staje się automatycznie moim znajomym... 😀

Swoją drogą jak chciałbyś weryfikować czy ktoś jest czyimś znajomym czy nie?

• 101
  • 331
  • 3

Pewnie kolega chciałby założenia czegoś w rodzaju Ochotniczej Rezerwy Milicji Regulaminowej 😉

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2326
  • 12895
  • 62

@Emill1napisał(-a)

@Samotnick opcja przekazania gb w zamyśle orange była dla osób z rodziny, bądź znajomych. Chyba nawet tak pisze przy tej opcji Teraz nie mam flexa to nie pamiętam jak dokładnie tam pisze. I w takim warunku znasz czyjś numer. To, że znalazło zastosowanie to poza gronem rodziny, znajomych to inna sprawa. Zasadniczo orange mogłoby wyciągnąć jakieś konsekwencje chyba z tego gdyby chcieli.

Opcja jest dla znajomych, nie tylko dla rodziny, mam FLEX, więc żadnych konsekwencji dla udostępniających GB nie będzie, po co pisać o tym, to pewna promocja by przyciągnąć młodych do FLEX, jak wiele innych w tej ofercie 😎

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6234
  • 25440
  • 212

A mnie jednak intryguje skąd ktoś wie co ktoś inny miał na myśli. I niby czemu miałoby to mieć znaczenie co miał na myśli, jeśli tego nie wyartykułował. Nie ma takiego zapisu w regulaminie.

• 437
  • 1242
  • 2

Ale żeś się przyczepił.Napisałem chyba wyraźnie że korzystałem z tego i nie mam nic przeciwko. Chciałem tylko zaznaczyć, że kiedyś coś takiego widziałem chyba w regulaminie a teraz tego nie sprawdzę bo już nie używam Flex'a. A teraz wszyscy wieszają na mnie psy