- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak połączeń przychodzących od Play
@Anonimnapisał(-a)Już nie raz słyszałam o podobnym błędzie który dotyczy właśnie Play.
@Anonim masz rację, przewijały się nie raz na forum wątki/tematy z "Play`owym" 😉 problemem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dbzinek Coś nie zagrało na styku międzyoperatorskim. Gdzieś nie odnotowano przeniesienia numeru do Orange. Jak nic konieczne jest zgłoszenie do obu operatorów, bo nie wiadomo który ma problem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenosiny były z Heyah, dzwoniłem do Play to mnie odesłali do Orange, pisałem przez aplikację Flex teoretycznie został nadany numer sprawy, jednak nadal bez rozwiązania problemu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dbzinek wymiana karty SIM nie pomoże. To jest problem między operatorami. Coś nieprawidłowo zostało zapisane w systemach pomiędzy operatorami podczas przenoszenia numeru. Proponuję odczekać jeszcze do poniedziałku, ewentualne zgłoszenie zrobić na infolinii czacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skontaktowałem się również z T-Mobile, dostałem informację że u nich numer jest nie aktywny, oraz że teraz odpowiada za niego Orange. Próba kontaktu telefonicznego s Działem technicznym Orange również nie jest możliwa, dostałem informacje od konsultanta, że jeśli chodzi o ofertę Flex to mogę zgłaszać problem tylko przez apke, boot Orange nie wykrywa mojego numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak to niestety działa. Jeżeli to Flex jedynie kontakt czat. Nie ma żadnych numerów telefonu. Zresztą nawet to jak kwestia czysto Orange to takie coś idzie do zgłoszenia na technikę i odpowiedź SMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witamy. Dziękujemy za zapytanie techniczne z dnia 08-07-2022 o numerze xxxxxx. Informujemy, że operator PLAY usunał zgłoszone nieprawidłowości z połączeniami. Pozdrawiamy Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dbzinek czyli jeden z operatorów 😁 zapomnial dopisać do listy przeniesionych...
I działa?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »