- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak ikony volte i wifi calling na ekranie telefonu
@j131 Ja uważam że nie prowadziłem błędnych interpretacji ale każdy ma prawo do swojego zdania temat jest zakończony wnioskiem takim że w orange nie ma tych ikonek a u innych operatorów są sprawa jest jasna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbbanapisał(-a)@j131 Ja uważam że nie prowadziłem błędnych interpretacji ale każdy ma prawo do swojego zdania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 Nie ma sensu wyciągać mojego innego tematu pozatym nikt nie jest idealny i może błędy popełnić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Pozwól, że dam Ci małą poradę. Czasem warto coś samemu zweryfikować. Np. jak sprawdzić, czy działa VoLTE?
- odpowiedź: podczas połączenia jest aktywny internet na urządzeniu
- jak sprawdzić, czy działa VoWIFI?
Odpowiedź: wystarczy wykonać połączenie w trybie samolotowym, z aktywnym połączeniem z wifi.
Itp.... Nie musisz zadawać pytania, o każdy aspekt techniczny. Czasem możesz coś sprawdzić empirycznie i wyciągnąć wnioski... Takie podejście pozwoli Ci poznać zasady działania techniki i przy okazji nauczysz się interpretować własne doświadczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbbanapisał(-a)@j131 Nie ma sensu wyciągać mojego innego tematu pozatym nikt nie jest idealny i może błędy popełnić.
No właśnie. Każdy ma prawo popełniać błędy i każdy ma prawo te swoje błędy tu publikować.
Natomiast wmawianie mi jakobym napisał coś czego nie napisałem, nie mieści się w tym prawie do popełniania błędów.
Wyciąganie innych Twoich tematów ma sens, ponieważ notorycznie zatajasz najistotniejsze elementy i często Twoje opisy są, oględnie mówiąc, mało precyzyjne.
Tym razem także nie napisałeś czy rzeczone usługi ci działają, czy jednak nie (co wydawałoby się kluczowym punktem wyjścia do wszelkiej dyskusji). IMHO po prostu tego nie wiesz i tyle. To żaden wstyd, ale trochę irytuje, że ci się wydaje jakobyś wiedział. A wydaje ci się tylko dlatego, że ja czy ktoś inny napisał że tak powinno czy też nie powinno być. Mimo tego braku udało się nabić całkiem sporą liczbę postów, gratulacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 Mi nie zależało nabijać tutaj postów dla zabawy szukałem poprostu pomocy... ja Ci niczego nie wmawiałem napisałem tak ogólnie nie tyczyło się to bezpośrednio Ciebie..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbbanapisał(-a)@j131 Mi nie zależało nabijać tutaj postów dla zabawy szukałem poprostu pomocy...
@Januszbba I otrzymałeś pomoc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbbanapisał(-a)@j131 ... musisz bronić Orange i ich usług ...
A to nie była imiennie do mnie skierowana insynuacja?
Nawiasem mówiąc, byłoby miło gdybyś kiedyś, w wolnym czasie, zamieścił w tym wątku wyniki tych testów które obiecałeś zrobić. Tak dla kompletnego obrazu sytuacji.