- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1 numer i 2 karty sim-problem z rozmowami wychodzącymi po Volte
Wychodzące są nieme po Volte, przychodzące ok, problem na obu kartach sim, testowałem na 2 telefonach, więc to wina usługi ewidentna, więc podsumowując 2 karta sim tylko do internetu się nada, nie do rozmów i internetu > jak to jest w ustawieniach, bo z 2G nie będę korzystać skoro mam 4G i 5G w telefonie 😉
Może tu jakiś ekspert z FLEX, to przeczyta, bo zgłaszać nie będę, wyłączyłem 2 sim kartę i problem ustąpił, przy 2 kartach sim, problem był na obu, choć przychodzące były ok, tylko wychodzące bez dżwięku z mikrofonu, wkurzyło mnie to bardzo, ale cóż zrobić, niedoróbka usługi i tyle. Chyba że to tylko u mnie tak jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD 🙂 Podobno cały czas pracują nad tym.
Poniżej jeden z podobnych tematów. Wszystko dotyczy tego samego problemu.
https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Brak-HDVoice-EVS-w-ofercie-Flex-rodzina/td-p/233147/page/2
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może to naprawią do końca roku, bo zależy mi na drugiej SIM, ale bez volte nie trawie połączeń.
Zmarnowałem 3 zł na starter, niesmak pozostał 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To już trwa bardzo dlugo. Zobaczymy 🙂
Jaki starter za 3zł?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta FLEX z kiosku, bo salon partnerski u nas, nie ma ich wcale, mogłem zamówić za darmo, ale nie chciało mi się czekać 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD a próbowałeś coś takiego zrobić może wtedy zadziała. Wsadź jedna kartę do 1 slotu i uruchom Volte, to samo później z drugą. Jak się uruchomi na jednej i drugiej to jest włączone. Zrób tak oddzielnie dla każdej karty. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD , myślałem, że są wycofane ze sprzedaży 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5napisał(-a)@IreneuszCD a próbowałeś coś takiego zrobić może wtedy zadziała. Wsadź jedna kartę do 1 slotu i uruchom Volte, to samo później z drugą. Jak się uruchomi na jednej i drugiej to jest włączone. Zrób tak oddzielnie dla każdej karty. 🙂
Mam kilka komórek i smartfonów 😃
Przerabiałem wszystkie i ostatecznie dezaktywowalem drugą SIM kartę, teraz to już pozamiatane, więcej testów nie zrobię, bo szkoda kasy i zachodu, jest problem z volte na obu SIM kartach, ciekawe dlaczego przychodzące działają po volte na obu SIM, skoro wychodzące nie działają połączenia 🤔
Ale to już nie mój problem 😎
@Ron pewnie zapasy były, jeszcze 10 kart FLEX jest, nie mają brania, ja kupiłem 2 sztuki 😃