Dziękuje bardzo za wyróżnienie
Przodownicy i aktywiści do odznaki wystąp!
Minęły kolejne dwa miesiące wyzwania drugiej z pór roku: Wiosny! Przedstawiamy Wam wyniki w spoilerze
Tym którzy już mają przy swoim nicku symbol
Za pozostałych mocno trzymamy kciuki i dopingujemy, został jeszcze czerwiec. Wiele się może jeszcze wydarzyć, zachęcamy do aktywności!
Oczywiście jeżeli ktoś nie znajduje się w tabeli, to jeszcze nie oznacza, że nie ma szansy na zdobycie odznaki za wiosnę! Powyższa tabela prezentuje jedynie użytkowników, którym brakuje maksymalnie 30 wpisów do uzyskania celu.
Powodzenia!
Gratuluję wyróżnionym, którzy już kwalifikują się do odznaki, natomiast tym co brakuje, trzymam kciuki za uzupełnienie brakujących postów do osiągnięcia odznaki
Gratuluję tym którzy już kwalifikują się do odznaki
Pozdrawiam
Tak prawdę powiedziawszy, to zapomniałem o tym konkursie.
Aktywni załapią się na odznakę, a kilak osób jest na tym forum obficie udzielających się. Tym bardziej gratulacje za chęć pomocy innym
Gratulacje dla wszystkich aktywnych, w 4 Pory Roku na forum NO
@ketrasaArturnapisał(-a)Tak prawdę powiedziawszy, to zapomniałem o tym konkursie.
@ketrasaArtur no nie dziwota... skoro konkurs trwa od pół roku i będzie trwał przez następne półrocze
, poza tym na jakiś czas zniknął odnośnik do konkursu ze strony głównej Aktywni załapią się na odznakę, a kilak osób jest na tym forum obficie udzielających się. Tym bardziej gratulacje za chęć pomocy innym
Również gratuluję wszystkim zakwalifikowanym do odznaczenia
A ja jak zwykle gratuluję wszystkim. Bo forum to my...wszyscy
Gratulacje dla wszystkich zaangażowanych w forum. A samemu trzeba się podciągnąć