- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkiego najlepszego! + gadżety do zgarnięcia :)
Misiek62 napisał(-a):
@Artur to z tego zapasu będzie coś ... teraz na Wielkanoc ?? 😉
i znowu będzie jakiś "konkurs" ?
Całkiem możliwe, choć jeszcze nie wymyśliliśmy. Może jakiś mini-konkurs na pomaganie innym (dodawanie rozwiązań)? Zobaczymy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):
@Artur to z tego zapasu będzie coś ... teraz na Wielkanoc ?? 😉
i znowu będzie jakiś "konkurs" ?
Całkiem możliwe, choć jeszcze nie wymyśliliśmy. Może jakiś mini-konkurs na pomaganie innym (dodawanie rozwiązań)? Zobaczymy 🙂
@Artur, dodawanie rozwiązań, to dla elity... 😞 jakby "ustawiony" konkurs...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Cześć @Adept, społeczność Nasz Orange jest przede wszystkim po to, aby pomagać innym, czyli dodawać rozwiązania. Niewykluczone, że będą jeszcze inne konkursy, ale z pewnością osoby, które pomagają innym będą miały najlepiej, więc czas zajrzeć do listy tematów, które nie mają rozwiązań i zacząć pomagać innym. To łatwiejsze, niż może się wydawać! 🙂
@Arturrozumiem "cel" forum...
listy tematów bez rozwiązania... nie widzę, jest z rozwiązaniami, czasem są bez odpowiedzi ;). Jeśłi chodzi o pomaganie, to trudno "konkurować" z tymi co się tu wykazują, poza tym mam mało czasu na bywanie tutaj, niewielką wiedzę o tym jak rozwiązać sytuacje, które stwarzają trudność innym użytkownikom, więc na uzyskanie akceptacji szanse minimalne.
😄 Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Adept napisał(-a):
@Arturrozumiem "cel" forum...
listy tematów bez rozwiązania... nie widzę, jest z rozwiązaniami, czasem są bez odpowiedzi ;). Jeśłi chodzi o pomaganie, to trudno "konkurować" z tymi co się tu wykazują, poza tym mam mało czasu na bywanie tutaj, niewielką wiedzę o tym jak rozwiązać sytuacje, które stwarzają trudność innym użytkownikom, więc na uzyskanie akceptacji szanse minimalne.
😄 Pozdrawiam
@Adept, jakie konkurowanie? Poza tym moje cykliczne uczęszczanie tutaj zaczęło się niedawno, bo z tego co pamiętam, jakiś miesiąc z hakiem temu a jakoś się zaaklimatyzowałem i odnalazłem 😉 ...nadrobisz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Adept Głowa do góry! Po prostu udzielaj się tutaj, mów co chciałbyś zmienić lub poprawić, dziel się w odpowiednich wątkach swoimi doświadczeniami. Przecież jeśli korzystasz z usług Orange coś o nich wiesz i przede wszystkim nie nastawiaj się na nagrody. One same kiedyś się pojawią, ale są one tutaj jedynie dodatkiem i w pewnym sensie wyróżnieniem, podziękowaniem za obecność i zaangażowanie. Nasz Orange to przecież forum, czyli miejsce stworzone do rozmów. Na fejsie możesz spróbować swoich sił, potwierdzam, że szanse na wygraną są i to większe niż się wydaje. 🙂
- « Poprzedni
- Następny »