- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrudnienia w korzystaniu z forum
Oooooo.... !!!
A cóż to za dziwoląg mnie przywitał na forum.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim poza tym że próbując odpisać na Twój post znów mnie wylogowało (po około 1100 minutach) to wczoraj wieczorem też trafił mi się taki "dziwoląg".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72napisał(-a)Dziś znów wylogowało mnie z forum na kompie, raz podczas przeglądania, później podczas pisania postu z ekranem
Kogoś trzeba wywołać do tablicy, więc może to być np. @Wiktor . W przeciwieństwie do błędu u @slav72 , u mnie był to raczej incydent na Edge. Godzina jest widoczna i była to moja pierwsz próba noworoczna, gdzie zagapiłem się i kliknąłem w logowanie po wpisaniu tylko numeru usługi. Potem sesja wygasła, lecz nie kliknąłem w Powrót, a zamknąłem przeglądarkę. Drugie podejście było ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub u mnie ten ekran z błędem 500 już dawno nie występuje, za to samoistne wylogowanie jest na porządku dziennym (tylko na laptopie po światłowodzie).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę zalogować się na NO. Po kliknięciu na zaloguj wyświetla mi się komunokat:
Taka sytuacja występuje tylko na przeglądarce Chrome telefon Samsung Galaxy A9. Na innych telefonach i komputerze nie ma tego problemu. Czyszczenie ciasteczek nie pomaga.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur miałem tą samą sytuację jakoś tydzień temu z tym że na laptopie z Edge, pomogło zamknięcie i ponowne otwarcie przeglądarki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdaje się,, że @Anonim założył jakiś czas temu temat z takim (albo podobnym) komunikatem. Mnie też się to trafiało na laptopie. Wygląda na to że kontrola bezpieczeństwa nas odcinała gdy mieliśmy długo i dużo zakładek z różnymi tematami do przeczytania 😉 w ramach olimpiady.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W grudniu z @ketrasaArtur mieliśmy ten sam błąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem od czego zależy ten błąd, ale po napisaniu posta i waszych podpowiedziach, zalogowałem się na NO. Wcześniejsze resety nic nie pomogły, teraz bez żadnego resetowania logowanie przebiegło pomyślnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , bo za dużo Was chciało naraz wejść oknami i drzwiami do NO. Widać wyraźnie, że oprócz tych, co "z wielką buzią", także rozpychający się wszem i wobec z " szerokimi barami"😏, mieli problemy z wejściem do królestwa🤣 Nie zadziałała reguła z szerokimi, ekhm...😁