- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrudnienia w korzystaniu z forum
@ketrasaArtur , bez ich grzebania, forum dzisiaj działa dziwnie. Do mnie na priv przychodzą wiadomości od moderatora, a przeznaczone dla @Anonim , oraz na odwrót. A jak wysłałem na priv jedną wiadomość, to pojawiły się aż dwa powiadomienia, że takowe wysłałem. Była także "zabawa w chowanego" przycisku do wysłania. Może sobie z tym poradzą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub wkurza taki bug z PW, ale przywykłem do błędów na NO, nie będę już tego raportować, jak się wkurzę mocniej, to usunę konto i tyle 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim , coś się komuś pomyliło z domeną szpiegowską. Ja już z nikim na priv nie wymienię żadnej informacji. Adres ul. Mysia w Warszawie istnieje i chlubą nie okrył się w PRL-u😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub może to grupowa wiadomość PW i takie cuda, nie wiem jak było, bo modem czy adminem tu nie jestem 😉
Jeśli to bug > to strach się bać 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na miejscu moda, nie pisałbym, że wysyłam do X i Y, tylko każdemu z osobna. Może dlatego zajechało smrodliczkiem?😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Była wiadomość grupowa i to nie żaden błąd. Wystarczy popatrzyć na górę wiadomości kto jest odbiorcą. Tylko ktoś potrzebował jeszcze się uzewnętrznić dodatkowo. Nie ma się czym przejmować. Prośba aby nie pisać o rzeczach, o których inni nie mają informacji. Tylko konkret, jak piszemy w miejscu, gdzie mają dostęp wszyscy, aby każdy wiedział o co chodzi. W każdym razie temat prywatnych wiadomości zamknięty.
Zmienię sposób wysyłania, aby nie pisać grupowo.
Jak ktoś widzi jakieś utrudnienia w korzystaniu z forum, to pisać, ale ze szczegółami będzie miło 🙂 Nie odbiegajmy od wątku, to nie jest temat na to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy też macie problem z pisaniem na forum? Mianowicie po edycji postu, próbie napisania nowego postu czy wpisania czegoś w wyszukiwanie na forum nie mogę nic napisać. Problem mam na laptopie na stronie forum, teraz piszę to na telefonie przez forum w apce MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 u mnie na smarkfonie ok. Bezpośrednio, nie przez MO. Przeliguje się, to powiem. Zalogowałem się przez stronę NO i ok.
Na kompie z Win10 ok
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 już wszystko w porządku "odświeżyłem" przeglądarkę i działa 🙂.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72, kursor przypadkiem Ci nie miga obok nicków, albo gdzieś w pobliżu? Bo coś mi się wydaje, że ten latający koń w akcji. Koniec Igrzysk i zakłócenia?