- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrudnienia w korzystaniu z forum
Dla mnie wygląda, jak by lista była sortowana według założonego tematu. Później tylko pojawiają się posty od nas, ale trzeba rozwijać pełną listę, aby sprawdzić, kto ostatnio pisał/publikował swój post.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jesteśmy w tej chwili w stanie określić jak długo jeszcze potrwa usuwanie problemu. Gdy zostanie to naprawione będziemy informować. Co do konkursu, to chcielibyśmy zakończyć go przed wigilią, więc możliwości opóźnienia za bardzo nie ma.
Rozumiemy, że zaistniałe problemy utrudniają korzystanie z forum ale nie faworyzują nikogo, dlatego też zabawy nie przerywamy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sortowanie jest dziwne, ale wcześniej myślałem że to iPhone tam ma 🙃🤣
Mi to nie przeszkadza i pewnie nie ma wpływu na działanie forum 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewien wpływ ma - wchodzę na forum i widzę że najnowsze 3 posty są takie same jak podczas mojej poprzedniej wizyty tutaj, więc nie ma co czytać a tymczasrm to nieprawda, bo są nowsze posty ale ich nie widać!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przynajmniej radośnie się zakręciło nam forum NO. W sam raz na konkurs. Jak się uda połapać co do ostatnich postów, to jakoś da się korzystać z forum. Na pewno było lepiej, jak było sortowanie po ostatnich postach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie widać jednak poprawy działania forum. Dalej problem występuje. Pewnie poważniejsza usterka i więcej czasu potrzeba na naprawę.
Dodam jeszcze, że na liście powiadomień nie pojawiają się powiadomienie a o rozwiązaniach. Na początku usterki jeszcze były, Od początku tygodnia już nie ma powiadomień o rozwiązaniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może nie było żadnych rozwiązań? 😉
- « Poprzedni
- Następny »